AskWitty Para Kazandırıp Gelişiyor

Birkaç ay önce yazılımda para kazandırma parolasıyla yola çıkan AskWitty com sosyal ağının kararına göre güncelleme yapma zamanı geldi.  Hedeflere çok emin adımlarla ilerleniyor.

AskWitty aslında soru sorarak sorulan sorulara yorumlar yapılarak ve oy verilerek ve oy kullanarak para kazandıran bir sistem.

AskWitty kullanıcıların yapacağı her bin hamlede bir 50 dolar vererek ödüllendiriyor. Bu hamleler şu şekilde olacak.

  • Soru sor
  • Yorum yaz
  • Sorulan sorulara oy ver
  • Sorduğun soruya oy verilsin

Burada kullanıcıların en büyük avantajı sordukları soruları kendi sitelerinde ya da sosyal paylaşım hesaplarında paylaşabiliyorlar. Bloglarında bile yer verebiliyorlar.  Yani kullanıcının çevresinin büyüklüğü ile doğru orantılı olarak değişiyor.

Bir bakıma sosyal ağlarda ne kadar çok arkadaşınız ya da takipçiniz varsa bu sistem size de para kazandırabilir. Bu sistemde resmi olmayan ya da yasal olmayan hiçbir sıkıntı ile karşılaşmazsınız.

Diyelim ki sosyal piyasada Twitter ya da Facebook gibi platformlarda 2 bini aşkın takipçiniz var. Hem de bir öğrencisiniz. Güzel sorular sorarak ve buradaki arkadaşlarınıza bunu paylaşıp oylatarak günde 1 dolar ya da daha fazla kazanabilirsiniz. Başka bir fırsatınız daha var herkese hoş geldin diyerek 1 dolar bonus veriliyor ve on binden fazla takipçiniz varsa anketler düzenleyerek daha çok para kazanabiliyorsunuz.

Bu sistem başarılı olursa AskWitty çok farklı bir dünyanın kapısını açmış olacak.

Kaynak: cornone.com

AskWitty Para Kazandırıp Gelişiyor
AskWitty Para Kazandırıp Gelişiyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz