Cinch Yeni Nesil Pop-up Çadır Güneş Enerjisi Ve LED Işıklar İçerir

Eğer festivallere veya aileniz ve arkadaşlarınızla birlikte kampa gitmek için uygun ve kolay bir yol arıyorsanız, size İngiltere merkezli Jake Jackson tarafından tasarlanan ve yaratılan Cinch adlı yeni bir pop-up çadır sunabiliriz.

Jake, son birkaç yıldır yaptığı yenilikçi pop-up çadır tasarımı geliştirdi ve çok kolay olmasının yanı sıra, birlikte aşırı ağır hava koşullarından koruma alana kadar bir sürü özelikle sağlar.

Yeni Cinch pop-up çadır tasarımı ve nasıl kamp gezileri daha da kolay yapabilirsiniz hakkında daha fazla bilgi edinmek için Kickstarter’ı ziyaret edebilirsiniz. Cinch pop-up çadır proje üretim kavram sıçrama yapmak için rehin olarak 50.000 £ yükseltmek isteyen Kickstarter kalabalık finansman web sitesinde üzerinde şu anda. Jake, Bu bir klişe olabilir, ama aynı zamanda bir standart belirliyor. Neden biz açık havada kendisi kadar harika bir ekipman ile kamp yapamayız? Jake ve ben beş yıl önce bir çamurlu alanda kalabilmek için doğaya meydan okuduk ve Vahşi hafta sonunu eğlenceyi maksimize edecek bir çadır oluşturduk dedi.

İsteğe bağlı güneş enerjisi paketi ile güçlendirilmiş telefon ve USB aygıtları takılabilir bir ürün. Güneş paneli çadır ve hatta dolaylı güneş ışığında güçler çatısına oturur ve çadır üstündeki ultra serin LCD güç yeterli elektrik depolama ile tam iki iPhone şarj edebilir.

Cinch! superflex fiberglas direkleri, LED çadır mandal ve fenerler, aydınlık guylines ve tamir kiti gibi en kaliteli malzemeler ile doludur. Su yalıtımı için üç kez endüstri standardı var ve bir dış tabaka ile koruma çift kat sağlandı ve rahat tutmak için kalın yer yatakları var. Kalite, konfor, güvenlik veya kolaylık ödün vermeyen Cinch özelliklerinden tam listesi ile kendinizi kucaklayın.

 

Cinch Yeni Nesil Pop-up Çadır Güneş Enerjisi Ve LED Işıklar İçerir
Cinch Yeni Nesil Pop-up Çadır Güneş Enerjisi Ve LED Işıklar İçerir

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz