BuzzBox 3D Printer Kişiselleştirilebilir

Kendi 3D yazıcı kurmak isteyen geliştiriciler Apogee Bilim tarafından oluşturulan BuzzBox adında yeni bir 3D yazıcı ilginizi çekebilir.

BuzzBox özellikle 3D baskı karşılaştığı en yaygın sorunları çözmek için tasarlanmış, ısı tutma ve giden hava filtreleme sırasında malzeme depolama ve araçları birleştiren ilk özelleştirilebilir 3D Printer olarak karşımızda.

Afinia H479, H480 Afinia, Tiertime Up Plus ve Tiertime Up Plus 2 dahil olmak üzere birçok küçük formatlı yazıcılar 3D 12 x 16 x 11 Genişlik – Yükseklik –  Derinlik ölçer ve destekleyen yeni BuzzBox 3D yazıcı hakkında daha fazla bilgi edinmek için Kickstarter sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yaratıcıları 3D yazıcı meraklısı olmuştur. Çarpık baskılar, kıvrık kenarlar, çatlama, duman, gürültü ve ısı kaybı. Liste uzayıp gidiyor! Bu sorunları çözebileceklerini düşündüler. Malzeme ve araçları bularak monte ettiler ve böylece BuzzBox doğdu.

Pasif filtreleme sistemi üstünde bulunan çıkış filtresi, üzerine sağ tarafında bulunan giriş filtresi havayı çekmek ve baskı işlemi üretilen ısıyı almak için çalışır. Bu sistem odanın dışında kalan dumanını azaltır. Aynı zamanda mükemmel baskılar için sadece iç sıcaklığı tutmak için tasarlanmıştır.

Çekici yüksek hava akış peteği ve filtre tutucu meclisleri Wingnuts ile sabitlenmiş. Yaygın, mevcut ekonomik ve yerine kolay aktif karbon filtreleri kullanarak. En çok kullandığınız şeyleri tutabilen çoklu takım tutucular ve yazıcı taban plakaları, kumpas, tornavida, plastik kesme keski, yan kesici, kazıyıcı ve vb şeylerle desteklediler.

 

BuzzBox 3D Printer Kişiselleştirilebilir
BuzzBox 3D Printer Kişiselleştirilebilir

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz