Chromecast İçeriğine Yenilerini Ekliyor

Google Chromecast TV’nize internetten içerik akışı sağlayan ucuz, cep büyüklüğünde cihaz üretmiştir. 35 dolar fiyatı olacak olan akış cihazı geliştiriciler için artan sayıda Google Cast için destek eklemek gibi daha kullanışlı olması için çalışıyor.

Şimdi Google Comedy Central, Nickelodeon, TuneIn Radyo, Sesame Street Go, Epix, Encore ve YuppTV içeriklerini de cihaza aktarabileceğinizi duyurdu.

Bu uygulamalar Netflix, Hulu Plus, YouTube, HBO Go, Showtime Anywhere, Pandora, MLB.tv ve daha birçoğu dahil olmak üzere popüler hizmetlere olanak sağlıyor.

Bu gün 35 dolar Chromecast ucuz tv flama rekabet içinde kendine yer ediniyor. Roku Streaming Çubuk 50 dolar için satıyor ve her üç cihaz tatil sezonunda düşük fiyatlar için satışa olmasına rağmen Amazon’un yeni Fire TV Stick 39 dolar fiyatlı olarak sabit kalıyor.

Hatta Çinli cihaz üreticilerinin tüm ucuz, Android tabanlı cihazları da bulunuyor ama Chromecast2i seçmek için birçok neden vardır. Cihaz, küçük, ucuz, hızlı ve TV’de USBport takılı bırakıldığında yeterince hızlı akış sağlıyor. Chromecast’in TV^de açılması sadece birkaç saniye sürüyor. Cihazın aynı zamanda kullanımı olağanüstü kolay ve hiçbir uzaktan kumanda ya da kullanıcı arayüzü gerektirmiyor. Sadece, sizin telefonunuz veya PC web tarayıcısı üzerinde izlemek istediğiniz bir videoyu bulmak için bir düğmeye dokunun ve Chromecast oynamaya başlaşın.

Chromecast İçeriğine Yenilerini Ekliyor
Chromecast İçeriğine Yenilerini Ekliyor

Kaynak: Chromecast

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz