BlackBerry Classic

Nihayet yeni BlackBerry akıllı telefon Classic bazı özellikleri açıklandı. Ürün bir 3.46 inç dokunmatik ekran ile gelecek ve 4 satır QWERTY klavye de üzerinde yer alacak gibi görünüyor.

Yeni BlackBerry Classic bir 8 megapiksel arka kamera ile gelecek ve cihaz 16GB dahili depolama ile kullanıcılara sunulacak.  Cihaz aynı zamanda depolamada genişleme için microSD kart yuvası ile birlikte gelecek.

BlackBerry yeni klasik akıllı telefonundaki diğer özellikler BlackBerry OS 10.3 içermesidir. Cihazda WiFi ve GPS bulunacak ve bazı stereo hoparlörler ile gelecek.

Cihaz hangi işlemci ile gelecek ve RAM’i nasıl olacak şuan için sızdırılmış bir bilgi bulunmuyor. Biraz daha ayrıntılı bilgiler için kısa bir süre daha beklemek gerekiyor.

Lansman tarihinde BlackBerry bazı onaylar alacak gibi görünüyor. Clove web sitesi üzerinde çalışan kişilere göre cihaz aslında en kısa sürede siyasaya sürülecek. Ocak ayı başlarında piyasada olması beklenen cihaz, 17 Aralık tarihinde de İngiltere’de piyasaya sürüleceği konuşuluyor.

BlackBerry Classic
BlackBerry Classic

Kaynak: Clove

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz