Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Piyasadaki en iyi dizüstülerden biri ve sadece sağlam vücutta daha hızlı SSD, daha yüksek çözünürlüklü 14-inç ekran, yeni ThinkPad Intel’in son çip, Broadwell ile birlikte CES 2015 de oldukça özenle tanıtıldı.

HP Envy 34c

Kavisli televizyon gördük ama şimdi biz HP’nin bu özellikle şık modeli de dahil olmak üzere, vahşi kavisli monitör görmeye başlıyoruz. 3440 x 1440 çözünürlükte ve diğer bilgisayarlara veya akıllı telefonlardan içerik akışı sağlıyor.

Seagate Seven

Seagate’nin bu ince cihazı 500 GB USB 3.0 HDD ile iPhone 6 Plus’tan bile daha ince. İlk kez kitle için üretilen Seagate 35. yıldönümü kutladığını için bu cihazı tanıttı. Cihaz PC’ler için 5.25-inç HDD’yi üretti.

Acer Chromebook 15

Chromebook sürekli bize yüksek çözünürlüklü ekran sunuyor ve daha fazla depolama vaad ediyor. Son birkaç yıldır ekran boyutları arasında şu ana kadar 11 ve 13-inç arasında kalmış olan Acer Chromebook 15 ile değişiklik yaptı. 15.6-inç ekran ile Google’ın hafif bir işletim sistemi çalıştıran dizüstü bilgisayar en iyiler arasında yer alıyor.

UE Mega Boom

Logitech’in UE Boom taşınabilir hoparlörü büyük hayran topladı. Yeni Mega Boom sağlam, IP X7 sertifikalı ve pil ömrü ile 20-saat kullanılabilir. 100-metre uzakta olsa bile Bluetooth cihazına bağlı kalabilir. 360 derece ses yansıtması ile her yere sesi en iyi şekilde dağıtır.

Withings Activite Pop

Orijinal Withings Activite sadece bir İsviçre yapımı saat ve fitness aracu ama aynı zamanda gerçekten tasarımı çok iyi olan ilk akıllı saatlerden biri. £ 300 mal olacak olan cihaz aslında biraz fazla pahalı ama zengin kesime hitap etmeye çalışıyor.  Activite Pop mükemmel olabilir ama bu saat herkes için biraz pahalı.  Harika görünen saatin sekiz aylık pil ömrü var. Adımlarınızı izler ve üç renk satışa sunulur. Lacivert, gri, kum rengi ile 30 m kadar su geçirmez özelliğe sahiptir.

CES 2015’teki En İyi Teknolojik Ürünler
CES 2015’teki En İyi Teknolojik Ürünler

Kaynak: T3

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz