Oyun klavyeleri, mekanik klavyeler ve daha fazlası ile oyun zevkinizi bir tık öne çıkaran oyun klavyelerinin en iyilerini sizler için araştırdık.

Çelik Serisi Apex M800

SteelSeries, yeni Apex M800 piyasadaki en hızlı oyun klavyesi olarak tipik mekanik anahtarı% 25 daha hızlı olan benzersiz bir üründür. İki işlemci gücü ile bu canavar N-anahtar rollover ile bir defada 256 tuşa basılmasına izin verir. LED paketleme tuşları ile kendi aydınlatma düzenini oluşturmaktadır. Fiyatı  da £ 199’dur.

Roccat Ryos TKL Pro

Roccat’ın en son mekanik klavyesi iki 32-bit ARM Cortex işlemci, makro yapılandırmaları ve anahtar tuşta değiştirilebilme, özelleştirilebilir bir aydınlatma düzeni ve depolama için dahili belleği vardır. Herhangi bir oyunu hakkında yüklenebilir spec listesi bulunmaktadır. Mavi, siyah, kahverengi ve kırmızı renk seçimleri vardır ve fiyatı £ 89,99’dur.

Razer Taret

Vegas’ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı’nda büyük bir zevk ile tanıtılan Razer Taret oyuncular için özel olarak tasarlanmış bir klavye ve fareden oluşur. İlk bakışta sadece herhangi bir oyun klavyesi gibi görünüyor olsa da mouseu dışında Bluetooth LE, 2.4GHz WiFi adaptörü ile 3500 DPI sensörü de vardır.  bir standı da bulunan klavye oldukça işlevseldir.

2015’in En İyi Oyun Klavyeleri
2015’in En İyi Oyun Klavyeleri

Razer BlackWidow Ultimate

Arkadan aydınlatmalı yeşil tuşları ve mekanik anahtarları ve 60 milyon pres ömrü olan dayanıklı tuşları ile Razer BlackWidow Ultimate en iyi şekilde yaratılmıştır. Oyunları tekrarlardan sizi kurtarır ve anında tuşların dizileri kaydeder. Normal cafcaflı bir ürün kategorisi ne için çok iyi durumdadır. Fiyatı da £ 124,99’dur.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz