T.C  Bakanlar kurulu toplantısından sonra Hükümet sözcüsü Başbakan yardımcısı sayın Bülent Arınç’ın basın toplantısında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile ilgili yaptığı açıklamalar yer alıyor. Son basın toplantısı olan toplantı, sonrasında Başbakanlık basın mensuplarından helallık istedi.

K.K.T.C yeni Cumhurbaşkanı Sayın Mustafa Akıncı hakkında açıklamalarda bulundu.

Biz KKTC’nin iç meselelerine karışmayız. KKTC’ye hiç bir şekilde söz söylemedik . KKTC ile Türkiye’nin ilişkisini Yavru vatan – Ana vatan meselesi değil, Bu samimi ilişkiler olduğu için bu böyledir. Sayın Mustafa Akıncı’nın sözlerine de saygı göstermeliyiz.

Elbette çok daha iyi işbirliği imkanlarını bulmalıyız. Başka ülkeler ile işbirliğimiz K.K.T.C ile işbirliğimize benzemez. Yavru vatan kelimesi kimsenin yadsımaması gerekir. KKTC’ye her konuda çok fazla yardımcı oluyoruz açıklamalarında bulundu.

RUS LİDER PUTİN’İN 1915 OLAYLARI AÇIKLAMASI

vladimir putin’in açıklaması ile ilgili Bakanlar Kurulu’nda herhangi bir görüşme yapılmadı.

BÜLENT ARINÇ TOPLANTI SONRASI VEDA ETTİ
Aktif siyaset hayatım 7 Haziran’da bitiyor. Sizler İle artık bir daha bir araya gelmeyeceğiz. Başbakanlık basın Muhabirlerinden hem helallik istiyorum hemde görevinizde başarılar diliyorum ve Alllah’a emenet olun dedi ve toplantıdan ayrıldı.

Kaynak: Ajanslar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz