Bu hafta başlarında, Blackberry Passport olarak adlandırılan yeni bir amiral gemisi Blackberry tarafından duyuruldu. Kanadalı şirket bir amiral gemisi cihazını daha duyurdu ve bu cihazı duyuralı yana neredeyse bir yıl oldu.
Blackberry CEO’su John Chen göre, şirket yeni duyurulan Blackberry Pasaport 200.000 sipariş aldı.
Akıllı telefonun kilitsiz versiyonu için 599 dolar şirketin internet sitesi üzerinden ABD’de satışa çıktı. Amazon da Blackberry Pasaport için 10 saat içinde stoklar bitti. CEO Chen, altı saat içinde şirketin web sitesinde de stokların tükendiğini ortaya çıkardı. Bu Amazon sitesinde stokta tükenen, e-perakendecisiniz sitesinde de en üst kilidi alan akıllı telefon olarak yer aldı.
AT & T de önümüzdeki haftalarda Blackberry Passport satacağını doğruladı, ancak bu yeni akıllı telefon için herhangi bir fiyatlandırma planı ortaya koymadı.
Garip görünümlü Blackberry Pasaport microSD kart yuvası ile 3GB RAM ve 32GB depolama alanı bulunacak. Dört-çekirdekli Snapdragon 800 SoC işlemcisine sahip olacak. Alışılmadık 1440 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip 4.5-inç ekran ile gelecek. 32 GB ile her zamankinden daha fazla depolama ve hafıza alanınız olacak. Diğer özellikleri olan fotoğraf ve videolar için ise 13MP arka kamera, 2MP kamera ön kamerası ile gelecek. 3,450 mAh pili olan cihaz hakkında edindiğimiz son bilgi ise Blackberry OS 10.3 ile çalışıyor olması.
Kaynak: geeky-gadgets.com

Blackberry Passport Lansmandan Önce 200.000 Sipariş Aldı
Blackberry Passport Lansmandan Önce 200.000 Sipariş Aldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz