BenQ Firmasının Yüksek Çözünürlükteki Monitörü Piyasada

Gelişen teknoloji ile video ve fotoğraf çekim kaliteleri git gide artmakta olup bu duruma ayak uydurmak zorunda olan firmalar araştırma ve geliştirme departmanlarının çalışmalarına hız katmak için ellerinden geleni yapmaktalar. Piyasa içindeki rekabet seviyesine ayak uydurabilmek için yeni tararımlar ve teknolojiler geliştirmek zorunda olduklarının bilincindeler. Bu nedenle her çıkardıkları ürünün arkasına ne çıkartacaklarını yasal ya da yasal olmayan araçlarla kullanıcılarına duyurmaktadırlar. Bunu yapmalarının sebebi insanların kendilerine daha fazla odaklanıp takip etmelerini sağlamaktır.

BenQ firması gelişmiş kalitedeki fotoğrafların tam anlamıyla görüntü kalitesinden ödün vermeyecek şekilde sunan monitörler üretti. SW2401PT adındaki bu model ile yüksek çözünürlükteki görüntü yada videoları gerçek kalitesinde izlemek mümkün olacak. Uzmanlık alanları fotoğraf ve video görüntülemek olan kullanıcıların hayran kalacağı bu monitör Adobe firmasının renk kombinasyonunun %99 unu kapsayacak şekilde dizayn edildi. Bu kalitede ki monitörün ekran kalitesi oranı 2560×1440 piksek gibi astronomik bir rakam olduğu için herkeste şaşkınlık ifadesi yarattı. Boyut olarak bilgisayar yazılım veya 3 boyut çizimcisini de unutmayarak onların işine yarayan 24 inçlik bir boyutta bu monitör üretildi.

BenQ firmasının satışa sunduğu bu monitör şimdilik sadece yurt dışındaki alıcılarına ulaşabildi. Önümüzdeki zamanda Türkiye içindeki piyasaya da boy göstermesi bekleniyor.

BenQ Firmasının Yüksek Çözünürlükteki Monitörü Piyasada
BenQ Firmasının Yüksek Çözünürlükteki Monitörü Piyasada

Kaynak: Log

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz