B & N Android için NOOK Sesli Uygulaması Başlattı

Barnes & Noble Android için yeni sesli kitap uygulaması verecek. 2 ücretsiz sesli kitap sunacak.

Google Play Store’den ücretsiz indirilecek olan sesli kitap ve sınırlı bir süre için uygulamayı yüklediğinizde ücretsiz iki sesli kitap indirmenize olanak sağlayacak. Hesabı yeni açarak veya mevcut NOOK ile oturum açtığınızda yeni NOOK Sesli uygulaması mevcut olacak.

Ücretsiz kitaplardan Ender’s Game, Gone Girl, Charlotte’un Web, Zafer Yolu ve Heist’i ücretsiz e-Kitap listesinden seçeceksiniz. Her hafta listeye eklenen yeni kitaplar olacaktır ama sadece iki ücretsiz kitap indirme hakkınız bulunacak.

Bundan sonra ücretsiz kamu malı sesli kitaplarda aynı zamanda Android uygulaması vardır. LibriVox en son başlıklar için ödemek zorunda olacak. B & N kendi katalogu 50.000 kitap içerir.

Uzun süredir podcast dinleyici değilsinizdir ama zaten son zamanlarda telefonda sesli kitap dinlenmeye başlandı. Ses için Amazon’un Whispersync bağımlıları vardır. Her ay şirket bir kitap dinlemek ve daha sonra bir tablet veya e – okuyucu ve anlatım bıraktığı yerden yani aynı sayfadan okumaya devam etmek için izin Sesli ücretsiz kitap ve sesli kitap arkadaşı sunmaktadır.

NOOK Sesli web sitesinden parçaları indirebilir ve sadece bir Android cihaz üzerinde bunları dinleyebilirsiniz. Sesli kitap bazen can sıkıcı olsa da NOOK uygulaması ile istediğiniz yerde kitap okumuş olacaksınız.

 

B & N Android için NOOK Sesli Uygulaması Başlattı
B & N Android için NOOK Sesli Uygulaması Başlattı

Kaynak:  The Digital Reader

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz