Asus cephesi herkesin merakla beklediği akıllı saati için resmi bir duyuru yaptı. Şirketin Twitter hesabından yaptığı duyuruya göre, yeni cihaz IFA 2014 etkinliğinde görücüye çıkarılacak.

Asus tasarladığı ve uzun süredir beklenen akıllı saati ortaya çıkıyor. Şirket resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada ilgi çekmeyi başardı. Cihaz 3 Eylül’de tanıtılacak. Almanya’nın başkenti olan Berlin’de gerçekleşecek olan IFA 2014 etkinliğinde cihaz görücüye çıkacak.

Sitede bir görsel yayınlandı ve ‘inanılmaz bir şey IFA 2014’te olacak orada görüşürüz’ mesajı ile paylaşıldı. Ayrıca Halil Cibran’ın – zaman dönüştürüldü ve biz değiştik – sözüne de yer verildi. Aslına çalışmada Asus logosu ve tarih dışında bir ayrıntı bulunmuyor. Sadece akıllı saatin hatlarını yansıtan bir görsel ile merak uyandırılmaya çalışılmış. Akıllı saatin biçimi bu görselle birlikte bilinmiş oldu ve çalışma da ne zaman tanıtılacağını bildirmek için tarihe yer vermek akıllıca olmuş.

Ürün Android tabanlı ve en ucuz giyilebilir ürün olacak. Resmi olarak 5 Eylül tarihinde başlayacak olan IFA 2014 etkinliğinden 2 gün önce tanıtılacak olan akıllı saat etkinlikte teknoloji meraklılarının karşısında olacak. Ürünün 99 dolar satış fiyatı ile sunulacağı söyleniyor. Bu nedenle de en ucuz Android tabanlı ürün olma niteliği taşıyacak.

Akıllı saat ve giyilebilir ürünlere ilgisi olanların kolaylıkla satın alabilecekleri, farklı deneyim elde edebilecekleri akıllı saate kavuşma fırsatına az kaldı.

ASUS AKILLI SAAT
ASUS AKILLI SAAT

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz