Apple, her yıl olduğu gibi yeni bir model ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Nitekim, geçen yıl olduğu gibi beklentileri hat safhaya çıkarmak adına tasarımıyla ilgili bir çok haber çıkmasına rağmen, özellikleriyle ilgili hala netlik kazanmış bir durum söz konusu değil.

Dünya’nın önde gelen firmalarından Apple, her yıl iki adet model çıkartmasıyla bilinmekteydi. Bu durum Eylül ayı içersinde çıkarmaya hazırlandığı İphone 6 modeli ile birlikte değişeceğe benziyor. Güney Koreli bir şirketten yayılan habere ve kulak fısıltılarına göre İphone 6 iki ekran çeşidiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. 5.5 inçlik bir ekrana sahip model ve 4.8 inç ekrana sahip modeli ve eklenen yeni özellikleriyle birlikte en büyük rakibi olan Samsung’u geride bırakmayı hedeflemek adına bu yola girmiş olduğu düşünülüyor. Apple’cılar ve Samsung’çular olarak ikiye ayrılan kullanıcı profilleri, bu konuda hayli hararetli tartışmalar ve yorumlar yapmaya devam ederken Apple, büyük ekranlı modeliyle birlikte Samsung’un amiral gemilerinden olan Note serisini de hedef almış durumda. Bu durum birçok İphone kullanıcısı tarafından oldukça iyi bir haber olarak karşılansa da Samsung tarafında ise hararetli ve hareketli günler yaşanmakta. HD 1920×1080 çözünürlüğe sahip bir ekrana sahip olacak olan İphone 6, bu konuda sınırları zorlarken yeni tasarımıyla da kullanıcılarına büyük sürprizler yapma hedefinde. Eylül ayı içersinde tanıtılması beklenen İphone 6 modelleri akıllı telefonların geldiği son noktayı gözler önüne serercesine şıklık ve donanım konusunda rakiplerine meydan okuyor.

İphone 6 ile birlikte büyük bir değişime girmiş olacak olan Apple firması, akıllı telefon sektöründe bir kez daha dev olduğunu kanıtlamanın peşinde. Heyecan verici yeni model telefonlarıyla Apple, son düzlükte bir hata ile karşılaşmamak adına stok ayarlaması hazırlıklarında hareketli günler geçirirken Samsung ile rekabetinden hiç bir şekilde vazgeçecek gibi görünmüyor. Yapılan açıklamalar ve internete sızan haberler ile beklentilerin haddinden fazla olarak arttırıldığı yeni model İphone 6 ile kullanıcılar bir hayal kırıklığı yaşamamak adına temkinli hareket ediyorlar. Bir önceki çalışmalarında 5s modeli ile bayağı bir ses getirmeleriyle birlikte, 6’nın ne derecede yankı uyandıracağı herkesçe merak konusu durumda ve dikkatlice de beklenmekte…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz