Bildiğiniz gibi bir süre önce Apple, Apple Watch isimli akıllı saat modeli ile piyasaya girmiş ve teknoloji dünyasında olumlu ve olumsuz birçok eleştirisi ile yer almaya başlamıştı. Biz de pek çok haberimizde bu eleştirilere yer verdik. Ancak en ilginci elbette ısınma sorunu yüzünden yol açtığı cilt yanıklarıydı. O haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

Satış rakamlarının da beklenilenin altında olduğu söylenen Apple Watch ülkemizde de yakında raflardaki yerini alacak ve teknoloji tutkunlarının uzun bekleyişini sonlandıracak. Cihazın Türkiye‘de resmi olarak piyasaya sürülme tarihi 31 Temmuz  2015 olarak açıklandı. Akıllı saat dünyası ile henüz tam olarak kaynaşamayan Türkiye tüketicisinin ise bu ürüne ne derecede bir ilgi göstereceği ise merak konusu.

Cihazın fiyatları ise geniş bir aralıkta seyredecek gibi görünüyor. Zira 1.249 TL’den başlayan fiyat etiketleri 56 bin TL’yi bulabiliyor. Fiyatlar ilk bakıldığında Avrupa ülkeleri ile hemen hemen denk gibi görünüyor. Ancak yüksek döviz kuru neden ile biraz zorlanacağımız kesin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz