Android ve benzeri akıllı işletim sistemlerinin geliştirilmesi ile beraber akıllı telefonlar hayatımızda önemli bir yer tutmaya ve akıllı saatler üretilmeye başlandı. Bu durumun en önemli temsilcilerinden birisinin ise Apple olduğu su götürmez bir gerçek. Firma bir süre önce yeni akıllı saat modeli Apple Watch‘ı piyasaya sürmüştü.

Henüz ülkemiz sınırları içerisinde resmi olarak satışa sunulmayan bu ürün hakkında inanılması güç eleştiriler de gelmeye başladı. Daha önce satış rakamlarının istenildiği kadar iyi olmadığı haberini sizlerle paylaşmıştık. Bu habere buradan ulaşabilirsiniz.

Şimdi ise belki de satış rakamlarının artışını iyice yavaşlatacak bir iddia gündeme geldi. Bu iddiaya göre saat gereğinden fazla ısınıyor ve belirli bir süre sonra cilt yanıklarına bile sebep olabiliyor. Özellikle çağımızın medyası sosyal medya üzerinden paylaşılan yanık fotoğrafları ile desteklenen bu iddia gündemi bir hayli meşgul etti.

Ne zaman Türkiye‘de satışa sunulacağı pek belli olmayan ürün, bizim gibi henüz satışa sunulmadığı ülkelerde bu haberin duyulmasının ardından pek ilgi çekici olmayacak gibi görünüyor.

İşte yanık fotoğrafını paylaşan kullanıcılardan sadece birisi;

Apple Watch yüzünden gerçekleşen bir cilt yanığı
Apple Watch yüzünden gerçekleşen bir cilt yanığı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz