Apple Watch Kullanıcı Arayüzünü Gösterdi

Apple önümüzdeki yılın ilk yarısında yeni Apple Watch bilek saati olan iOS cihazı başlattı. Apple Watch kullanıcı arayüzünü gösteren Cult of Mac web sitesinde bu hafta yayınlandı.

Apple Watch’un bazı özelliklerini yayınladıkları videoda iki dakikalık bir göz gezdirme var. Apple tarafından yapılan ürün yeni iOS giyilebilir cihazdır ve iOS üzerinde kullanımını kolaylaştıran özellikler sağlar.

Apple Watch üç farklı versiyon olarak ortaya çıkarıldı. Bir tane versiyonu oldukça pahalı altından yapılmış olan Apple Watch yüksek fiyat ile 5000 dolar fiyata kadar mal olacak.  349 dolar fiyat ile de diğer saatler kullanıma sunulacak.  Apple Watch ayrıca yüzünün sağ tarafında taç kullanılarak kontrol edilebilecek ve bir özel iOS kullanıcı arayüzü ile donatılmış olarak gelecek.

Aynı zamanda Smashing yeni Apple Watch parçaları ile Apple kullanılabilir olabilir. Bu hafta başlarında açıklanan bu ayrıntılar ne yazık ki donanım özelliklerine ya da dünya çapındaki kullanılabilirliği hakkında hiçbir bilgi verilmeden elde edildi. Yeni Apple Watch Apple tarafından henüz piyasaya sürülmemiştir.

Apple Watch Kullanıcı Arayüzünü Gösterdi
Apple Watch Kullanıcı Arayüzünü Gösterdi

Kaynak: Redmonpie

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz