Teknoloji sektörünün bir numaralı firmaları arasında en iyi yerlerde bulunan Apple birçok kategoride kendi ürettiği özel ürünleri kullanıcılarıyla buluşturuyor ve bu ürünler sayesinde piyasanın en iyisi olmayı sürekli olarak başarabiliyor. Özellikle telefon konusunda tartışmasız en iyi firmalardan olan Apple son günlerde yeni telefonlarını tanıtmak için düzenlemiş olduğu lansman da soruları almaya başladığı sırada gelen bir soru üzerine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

ABD merkezli bir şirket olan Apple firmasının CEO’su olarak gören yapan ve lansman da basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tim Cook’a gelen şirketin televizyon üretip üretmeyeceği hakkındaki soruya kaçamak yanıt vermesi üzerinde Apple şirketinin özellikle piyasada bulunan eski teknolojiye sahip televizyonları bitirecek bir televizyon için çalışmalara başlayabileceği konuşulmaya başlandı. Apple asla kötü ürün üretip müşterilerinin memnuniyeti bozmuş bir firma olmadığından dolayı üretmekte olduğu az ve öz ürünler ile piyasanın bir numarası olmayı yıllardır başarmaya devam etmektedir.

Özellikle günümüzde çıkartılan televizyonların henüz yüksek teknolojiler kullanılarak üretilmediği bilindiğinden dolayı Apple firmasının bu sektöre giriş yaparak yine güzel ürünler ile müşterilerini yüksek teknolojili yeni nesil televizyonlara kavuşturabileceği ihtimalleri de artış göstermiş oldu. Apple firması akıllı telefon pazarının henüz yeni şekillendiği sıralarda çıkartmış olduğu İphone serisi sayesinde büyük kitleler tarafından duyulmaya ve marka değerini o günden itibaren her geçen gün arttırarak yeni sektörlere girmesini sağlamıştır. Bu yüzden Apple yalnızda iyi ürünler çıkartabileceği sektörlere giriş yaparak bu sektörler üzerinde yaptığı en iyi denilebilecek ürünler sayesinde milyonlarca satış rakamlarını yakalayabilmektedir. Televizyon sektörünün henüz büyük bir gelişme gösteremediğini gördüğümüzde ise akla gelen ilk şirket kesinlikle Apple oluyor.

Apple firması özellikle çalışmalarını sürdürdüğü yeni ürünleri iyi bir şekilde muhafaza edemediğinden dolayı basın üzerinde birçok bilgi kaçağı yaşamaktadır. Bu yüzden de özellikle Tim Cook’un yaptığı açıklamalardan sonra bu konu üzerinde gelebilecek her türlü haberi aynı titizlikle kullanıcılarımızla paylaşacağız. Apple televizyon sektörüne giriş yaparsa gerçekten teknolojik anlamda büyük bir devrim söz konusu olabilir ve evimizde bulunan televizyonlar da artık rafa kalkabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz