Apple Sanal Gerçeklik

Şirketler bir dizi, Sanal Gerçeklik (VR) aygıtları üzerinde çalışıyor.

Facebook tarafından satın alınan Oculus şu anda en önemli sanal gerçekliği oluşturmaktadır. Ayrıca Samsung kendi Gear VR kulaklık için ondan yardım almıştı ve şimdi Apple VR oyuna girmek için yol arıyor gibi görünüyot.

Applr Sanal Gerçeklik ile ilgili bir yazılım mühendisi için bir iş reklamını son zamanlarda oluşturdu. Hem de listeleme işi için prototip ve kullanıcı testleri için Sanal Gerçeklik sistemleri ile entegre uygulamalar oluşturmak istediğini söyledi.

Bu yeni yazılım mühendisi bunların üzerinde çalışıyor olacak.  Böylece yılın başlarında cihaz için Apple tarafından VR kulaklık patenti keşfedilmiş olacak.

Şirketlerin bir dizi Apple cihazları,  VR kulaklık haline gelirse iPhone üzerinde açmak için tasarlanmış olacaktır. Diğer gün için üçüncü taraf kulaklıklar üzerinde çalışıyor olacaklardır.

Henüz tam olarak Apple bu iş üzerinde çalışıyoruz demedi ve herhangi bir bilgi vermedi. Açıkçası bu yazılım, donanım veya her ikisini göreceğimiz çalışmalarında Sanal Gerçeklik planlarının da çeşitli versiyonları söz konusu olabilir.

Apple Sanal Gerçeklik
Apple Sanal Gerçeklik

Kaynak: Mashable

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz