Apple iPad Air 2 Tablet İncelemesi

Apple iPad Air 2 Tablet İncelemesi

Apple’ın yeni iPad Air 2’si bugün başlatıldı ve Avrupa ve Amerika’daki teknoloji dostu siteleri Apple’ın son amiral gemisi tabletini ellerine almayı başardı ve bazı iPad Air 2 yorumlarını da sırasıyla yayınladılar.

IPad Air 2 tablet 2048 x 1536 piksel çözünürlüğe sahip bir cihaz.  9.74 inç Retina Ekran özellikleri de ona özellik katıyor. Ayrıca bazı etkileyici özellikler ile de sahiplerini bulacak.

İşlem olarak üç çekirdekli 1.5GHz işlemci olan yeni A8X işlemci ile gelecek Apple’ın yeni tableti üstün özellikler sunacak şeklinde raflarda yer alacak ve tablette 2GB RAM bulunacak.

IPad Air 2 Apple’ın TouchID parmak izi sensörü ile birlikte gelecek. Bu hafta başında tanıtılan cihazın aynı zamanda yeni kameralarla geleceği belli oldu ve Apple Pay ile birlikte geliyor.

Air ön kamerası 2 MP olacak ve öne bakan kamerada FaceTime HD kamera yer alacak.  Arka kamera, beş element lens ve bir dizi gelişmiş özellikleri ile yeni bir 8 megapiksel iSight kamera içeriyor olacak.

Onların dost teknoloji sitelerinde cihazla ilgili söylenenleri yayınladılar.  Açıkçası bazı cihazları karşılaştırma yapmışlar ve iyi ama yeterince iyi mi diye başlıklara yer vermişler. Bakalım cihaz hakkında yeni çıkan haberler ne şekilde olacak.

Kaynak: topnews

Apple iPad Air 2 Tablet İncelemesi
Apple iPad Air 2 Tablet İncelemesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz