10.1 inç Galaxy Tab 4 Nook Açıklandı

10.1 inç Galaxy Tab 4 Nook Açıklandı

Samsung ve Barnes & Noble, iki şirket bir süre önce en son büyük ekranlı Nook tablet versiyonunu açıkladı. Tablet 10.1 inç Galaxy Tab 4 Nook olarak gelecek.

10.1 inç Galaxy Tab 4 Nook 1280 x 800 piksel çözünürlüğe sahip, cihazda özellikleri kalanı 7 inç sürümüne benzer.

Yeni 10.1 inç Samsung Galaxy Tab 4 Nook, şimdiye kadar Nook’ta mevcut olacak en büyük ekrana sahip. Yeni müşterilere okuma ve eğlence ihtiyaçları için daha fazla ek seçenek sunmak için son zamanlarda başlatılan 7 inç modeline katılacak.

Michael P. Huseby, Barnes & CEO’su, Yeni büyük ekran Samsung Galaxy Tab 4 Nook piyasaya sunulmasıyla birlikte, müşterilerimize tatil sezonunu için hediye olarak seçim için cihazların fantastik bir sanatçısını göndereceğiz dedi ve ayrıca ekledi. Müşteriler yeni 7 inç Samsung Nook üzerinde okuma ve eğlence deneyimi seviyorlar ve eminiz ki popüler Nook’un yanında çarpıcı 10 inç modelinin eklenmesi güzel olacak.  Bunun ötesinde Barnes & Noble, bu tatil sezonunda ailedeki herkes için mükemmel bir cihaz.

Samsung Galaxy Tab Nook 10.1 inç 299,99 dolardan perakende satış için ABD’de Barnes & Noble kitap mağazalarında satışa sunulacak.

Kaynak: talkandroid

10.1 inç Galaxy Tab 4 Nook Açıkland
10.1 inç Galaxy Tab 4 Nook Açıkland

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz