Apple iOS 8 Adaptasyonu Yavaşlıyor

Apple iOS 8 Adaptasyonu Yavaşlıyor

Apple’ın iOS 8 neredeyse üç hafta boyunca mevcut oldu ve Apple’ın son mobil işletim sisteminin benimsenmesinin cihazı yavaşlatan bir yapıda olduğu görülüyor.

Apple iOS 8 yayımlandıktan sadece bir hafta sonra yeni mobil işletim sistemi benimsenmesi yüzde 46’ya ulaştı ve Apple şimdi en son rakamlar ile geliştiriciler için App Store desteği sayfasını güncelledi.

Son rakamlar artık iOS 8 kabulünün yüzde 47 ulaşmış olduğunu gösterdi. bu son iki hafta içinde sadece yüzde 1 oranında bir artış demek ve yavaş benimsenmesi oranları iOS 8 ile alakalı olduğu rapor edildi.

Apple iOS 8 başlatıldıktan sonra bildiriler sayesinde çeşitli hatalarının varlığı ortaya çıktı. İlk hata Apple’ın HealthKit ile ilgili oldu. Bütün HealthKit uygulamaları App Store’dan çekildi.

Apple daha sonra kullanıcıların TouchID sorunları ve ayrıca hücresel hizmet raporlama ile ilgili sorunları nedeniyle bazı yeni sorunlara yol açtı. iOS 8.0.1 yayınlandı, güncelleme hızlı yapıldı ancak Apple tarafından geri çekildi.

Şirket daha sonra, önceki sorunları gidermek için iOS 8.0.2’yi yayınlandı ancak tüm bu sorunların kaynağı iOS 8 ve iOS oldu. Görünüşe göre yani muhtemelen iOS 8 güncellenmesi insanların bu güncellemeyi yavaş yavaş gerçekleştirmesine katkıda bulundu.

Apple’dan sorunların çözülmesi için iOS 8.1’i bekliyoruz ve güncellemenin yeni iPad Air 2 ve iPad Mini 3 ile birlikte başlayacağını umuyoruz. Bu bir ay sonra gerçekleşebilir.

Kaynak: macrumors.com

Apple iOS 8 Adaptasyonu Yavaşlıyor
Apple iOS 8 Adaptasyonu Yavaşlıyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz