Angry Birds 2009 yılında çıktığında asabi bir kuş ile karşılaşmıştık, o günden buyana değişik versiyonlar ile karşımıza çıkan bu asi kuş şimdide Under Pigstruction versiyonu ile karşımıza çıkıyor.

Angry Birds 2009 yılında çıktığında asabi bir kuş ile karşılaşmıştık, o günden buyana değişik versiyonlar ile karşımıza çıkan bu asi kuş şimdide Under Pigstruction versiyonu ile karşımıza çıkıyor…

 

2009  Yılında karşımıza çıkan Angry Birds asi kuş bu güne kadar ki serüveninde 15 den fazla değişik versiyonları ile karşımıza çıktı, ilk çıktığı yıllar çok ilgi gördüğü için geliştiriciler bu oyunun yeni versiyonları ile ilgilenmeye başladılar.

Günümüze kadar değişerek 15 den fazla versiyon ile karşımıza çıkmış oldu, Son versiyonu olarak karşımıza çıkacak olan Under Pigstruction şimdiden ilgi odağı olmayı başardı, Angry Birds sevenler şimdiden heyecanlanmaya başladı..

İlk iOS platformunda çıkan bu oyun şimdilerde diğer tüm platformlarda görünmeye başladı bile, yakın zamanda çıkacak olan yeni versiyonu Angry Birds Under Pigstruction demosunu yayınladılar bile Demoyu İndirmek için BURAYI tıklayınız.

Videosunu da buradan izleyebilirsiniz

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz