Android Telefonlara Android 5.1 Yükleyin

Android 5.1 yazılımı ile akıllı telefonlar için Google resmen mobil işletim sisteminin son sürümü duyurdu. Bu ayın başlarında Google Endonezya ve Filipinler ve dünyanın birçok yerinde yapılan çok sayıda resmi web sitesi de dahil olmak üzere Android programını Android 5.1’e genişletti.

Google tarafından incelenen Google yazılım ve donanım ile düşük maliyetli telefonlara da yazılım güncellemesi getirilmeye çalışılıyor. Bağımsız geliştiriciler yazılımı almak ve diğer cihazlara yüklemek için bir şeyler tasarlıyor.

Aynı zamanda Android 5.1 isterseniz telefonunuza güncellemenin gelmesini beklemek zorunda değilsiniz..

Spice Dream UNO, Karbonn Sparkle V veya Micromax Tuval A1 gibi bir Android Telefonlarda yükleme yapmak için özel bir kurtarma gerekir. Ayrıca başlamadan önce herhangi önemli dosyaları telefonunuzdan silmelisiniz ve yedeklemelisiniz. Android 5.0 geri gitmek isterseniz de tamamen geri döndürebilirsiniz.

Güncelleştirme, özellikle Android girişimin parçası olan telefonlarda, düşük-uç cihazlarda, performans hataları düzeltmek ve geliştirmek için tasarlanmış gibi görünüyor. Ancak Android 5.1 yenilikler hala tam olarak net değil.

 

Android Telefonlara Android 5.1 Yükleyin
Android Telefonlara Android 5.1 Yükleyin

En az bir yeni özellik var – ağınızı veya aygıtları seçmek için Hızlı Ayarlar açılan panelde WiFi ve Bluetooth simgeleri yanındaki ok tuşuna artık dokunabileceksiniz.

Kaynak: Liliputing

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz