Son 12 ayda, işlerinizi kolaylaştırmak adına Office’i yalnızca bir masaüstü uygulaması paketinden çıkarıp daha eksiksiz, çok platformlu, çapraz cihazlı bir çözüme dönüştürdük. Ocak ayında, Android tabletler için Office uygulamaları sunmuştuk—ve Google Play store’daki 4+ yıldızlı değerlendirmelerimizden gerçekten gurur duyuyoruz! Bugün size Android telefonlarda Word, Excel ve PowerPoint Önizlemesi’ni sunmaktan büyük zevk duyuyoruz. Önizleme programını deneyimlemek için hemen Android için Microsoft Office Topluluğu’na katılın.
Android telefonlarda Office uygulamaları modern, dokunmatik ekran için optimize edilmiş ve aktif çalışanlar için tasarlanmıştır.

Burada, beğeneceğinizi umduğumuz bazı özelliklerini görebilirsiniz:
Tanıdık ve istikrarlı bir Office deneyimi—Office uygulamaları; aşina olduğunuz Office görünümünü, hissini ve kalitesini Android telefonlar için tasarlanmış kolay dokunmatik deneyimiyle birleştiriyor. Dokümanlarınız olmasını istediğiniz yerde, doğru formatta ve içerikte istediğiniz şekilde açılır. Bunlara ek olarak, aşina olduğunuz navigasyon ve ekranınızın altında bulunan bardaki menü seçenekleri sayesinde, telefonunuzda başparmağınızı kullanarak dokümanlarınızı kolayca inceleyebilir, düzenlemeler yapabilirsiniz.
office_anrodi

Android telefonunuzda Word, Excel ve PowerPoint uygulamaları; dokümanlar, tablolar ve sunumlar yapmanızı sağlayarak bildiğiniz Office deneyimini yaşatır.

Harika işler çıkarın—her zaman her yerden—Bu yeni uygulamalar sayesinde her yerde üretken olabilirsiniz. Yolda giderken okuyun, inceleyin ve gerekli düzenlemeleri yapın. Rakamları Excel’deki basit grafik, metin ve tablolarla anlamlandırın. Koşturmaca halindeyken PowerPoint ile hikayenizi anlatın—inceleyin, hızlı düzeltmeler yapın ve hatta telefonunuzdan anında sunum yapın. Word’de dokümanlarınızı tekrar yaratarak okunmasını ve geçişleri kolaylaştırın.

Dokümanlarınıza kolayca erişin—Android telefonunuzdan dosya yaratabilir, açabilir, düzenleme yapabilir ve dosyalarınızı buluta kaydederek ihtiyacınız olduğunda istediğiniz yerden istediğiniz zaman dosyalarınıza erişebilirsiniz. Ayrıca OneDrive, OneDrive for Business, SharePoint, Dropbox, Google Drive ve Box da kullanımınıza hazır.

Birlikte çalışın—Telefonunuzdan fikirlerinizi, düşüncelerinizi ve sunumlarınızı paylaşın. Herkesin arka plandaki fikirleri bilmesi için değişiklikleri takip etmek, yorumlamak ve dokümanlarınızı düzenlemek çok kolay. Herkese bir link veya ek içeren bir mail atarak başkalarıyla dokümanlarınızı paylaşın.

Önizlemeye bu uygulamaları getirmek, sizin öncelikle uygulamaları erken görmenizi sağlamakla birlikte sizden geri bildirimlerinizi alarak tüm dünyada geniş kitledeki Android telefon kullanıcısına sağladığımız yeni uygulama deneyimimizi şekillendirip geliştirmemiz için büyük önem taşıyor. Ocak ayındaki Android tabletler için olan Office Önizlemesi geribildirimleriniz bizim Office deneyiminde sunduğumuz yüksek kalite ve istikrardan emin olmamız adına çok önemliydi. Teşekkür ederiz!

Ayrıca merak etmeyin, Android telefonunuzda varolan Office Mobil uygulamalarınız Önizleme süresince app store’da olmaya devam edecek. Android telefonlar için yeni Office’in genel kullanıma açıldığını duyurduktan sonra, bu uygulama için planladıklarımızı yıl boyunca daha detaylı açıklıyor olacağız.

Üç basit adımla Android telefonunuz için Office Önizlemesi’ni deneyimlemeye başlayabilirsiniz:

  1. Android için Office Topluluğu’na katılın
  2. Topluluğa katıldığınızda, Word, Excel ve PowerPoint bağlantılarına tıklayarakTester olun.
  3. Google Play’ın izinlerinizi çoğaltması için bekleyin (yaklaşık dört saat sürebilir). Yukarıda belirtilen linklere tıklayın, indirme linklerini takip ederek Google Play Store’dan uygulamaları indirin.

Kaynak: blog.microsoft

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz