Android L Artık Galaxy S5’li ve Note 4’lü Olacak

Android L Artık Galaxy S5’li ve Note 4’lü Olacak

Google’ın yeni olan ve devrim niteliği taşıyan işletim sistemi Android L pek yakında Samsung2un Galaxy S5 ve Galaxy Note 4 akıllı telefonlarına gelecek.

Google’ın Google I / O etkinliğinde Android Öne Projesi ile birlikte tanıttığı Android L sürümü çok yakında cihazlara teşrif edecek.

Görünüşe göre Android L ile kavuşacak olan ilk akıllı telefonlardan bazıları da Samsuna markalı olacak. Söylentilere göre Android L ilk önce Galaxy S5 ve Samsung Note 4 akıllı telefon ve phabletlere gelecek. Geliş için verilen tarih de bu yılın sonlarında yer alıyor.7

Henüz resmi bir çıkış tarihine sahip değiliz ama iddialar Galaxy S5 ve Note’4’ün Android L ile buluşma tarihini ortaya koydu. Buna göre yeni sürüm her iki cihaza da Kasım ayının sonunda ya da Aralık ayının başında gelecek. Tabii ki bu tarihler birçok Samsung müşterisi ve kullanıcılarının beklediği dönemden bayağı bir ileriye atılmış.

Bu gecikmenin sebebi ise Samsung’un durmadan yeni Android sürüm L’i kendi cihazlarına uyumlu hale gelişmek için çalışmanın yapılmasına bağlı olduğu söyleniyor. Bu konudaki temel hedef ise TouchWiz arayüzünün L ile olabildiği kadar sorunsuz çalışması.

Söylentiler sadece tahmini olarak çıkış tarihlerini ortaya atıyor. Bu durumun ne gibi yenilikler getireceği henüz bilinmiyor. Android L’in gerçek adının ne olduğu da henüz açıklanmış değil.

Kaynak: www.gsmarena.com

Android L Artık Galaxy S5’li ve Note 4’lü Olacak
Android L Artık Galaxy S5’li ve Note 4’lü Olacak

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz