Müzikalden çok televizyon dünyasındaki kimliği ile tanıdığımız Özcan Deniz’ den bir yeni film daha geldi. Vizyona giren bütün filmleri çok konuşulan Özcan Deniz’ in bu filmi de çok konuşulacak gibi duruyor.

Müzikalden çok televizyon dünyasındaki kimliği ile tanıdığımız Özcan Deniz’ den bir yeni film daha geldi. Vizyona giren bütün filmleri çok konuşulan Özcan Deniz’ in bu filmi de çok konuşulacak gibi duruyor.

Başrollerde Şükrü Özyılmaz ile Ayça Ayşin Turan yer aldığı Sevimli Tehlikeli izleyicisi ile 6 Şubat tarihinde buluşmuştu. Özcan Deniz bütün filmlerinde başrol oyuncusu iken bu filmde kamera arkasında olmakla çok da isabetli bir karar vermiş olmaktadır. Filmde Şükrü Özyıldız Zarok karakteri ile karşımızdadır.

Zarok uzun yıllar önce Edirne’ de henüz beşikteki bir kız çocuğunu kaçırıp, bir ailenin ömür boyu büyük acılar yaşamasına neden olmaktadır. Aradan uzun yıllar geçer ve Zarok eline geçen bir fırsatı değerlendirmeye karar verir.

Yani Zarok, vicdan azabını hafifletmek için, daha önce kaçırdığı kızı tekrar kaçırarak gerçek ailesine götürme kararı verir. Fakat bu süreçte her iki karakteri de, aşk dolu bir macera beklemektedir. filmde bunların yanı sıra bilinen bir sürü masalın komik dille anlatımını sergilemişlerdir.

6 saniyelik videolardan, 120 dakikalık bir sinema filmine giden uzun ve renkli bir yolculuğun kahramanı şu sıralar Ali Kundilli izleyicisi ilen buluşan Cem Gelinoğlu olmaktadır.

Cem Gelinoğlu’ nun sosyal medyada çektiği videolar ilgi görmesi ile oluşmuş bir yapıtla karşı karşıyayız. Filmde, modern hayat şartlarını, sigortalı ve sabit bir iş olanağını reddeden, sürekli olarak kendi projelerini üreten ve günün birinde projelerinin birileri tarafından keşfedileceğine inanan bir mucittir.

Kendisiyle aynı hayalleri paylaşan Vedat ile aynı mahallede yaşayan Ali, en yakın arkadaşının sisteme yenik düşmesi ve birlikte kurdukları bu hayalleri terk etmesiyle birlikte yalnız kalır. Nitekim Vedat’ın sevdiği kadın ile evlenebilmesi için düzenli bir hayata ve sigortalı bir işe ihtiyacı vardır.

Ne yazık ki benzer şartlar Ali için de geçerlidir, blablabla. Şeklinde uzayıp giden bir film. Cem Gelinoğlu’nun bir röportajında çok para kazanırsa yani “Eğer bir güç elde edersem, ‘değeryaratmak’ niyetindeyim. Üreten insanlara para harcamak istiyorum. Birilerine yol olabilmek çok güzel bir şey, önemli olan siz önce kendi yolunuzu belirleyebilin.” sözleriyle dikkat çekmeyi başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz