Akıllı Bileklik Sayesinde Uyuya Kalsanız Dahi Sevdiğiniz Diziyi Kaçırmayacaksınız

Yapılan yeni cihaz ya da yazılımlar insanların ruh halleri dâhil her türlü durgularını bilebilecek şekilde tasarım haline getirmektedirler. Bu cihazlar ile insanlar istedikleri herhangi bir şeyi düşünmelerinin bile yeterli olacağı günlere ışık tutmaktadır. Akıllı telefona bağlanabilen bileklik ya da saatler kendi eski amaçları dışında birçok kolaylığı insanlığa sunmuş durumdadır. Öyle ki evdeki kullanılan aletlerde bu kavrama ayak uydurmuş durumda. Telefona, ışıklandırma sistemlerine, kombi yada bir perdeye dahi bu akıllı cihazlar ile hükmetmek mümkün kılındı. Bu da insanların kolaylık kavramına olan aşırı ilgisi dolayısıyla gün geçtikçe gelişmektedir.

Yapılan yeni bir bileklik insanların uyku hallinde oluşunu biliyor ve gerekli her türlü şeyi insan uykudayken yapabiliyor. Örneğin insanlar TV izlerken çok fazla uyku durumuna geçerler ve izledikleri herhangi bir yayını kaçırır şanslılarsa tekrarını izlerler. Bu Virgin Media destekleri ile üretilen bileklik uyku haline geçtiğinizi anlayıp o anda sevdiğiniz bir maç yayını ya da diziyi sizin daha sonra izleyeceğiniz şekilde kayıt edip yayın bittiğinde televizyonu kapatabilmekte.

Öyle ki bu akıllı cihaz evin ışıklarını da sizin yerinize kapatabilmektedir. Uyku halinde üşüdüğünüzü hissedip evin ısısını ayarlaması da kullanıcısını düşünen ayrı bir özellik olarak sunulmakta ve kendinizi Virgin Media sayesinde özel hissettirebilmektedir.

Akıllı Bileklik Sayesinde Uyuya Kalsanız Dahi Sevdiğiniz Diziyi Kaçırmayacaksınız
Akıllı Bileklik Sayesinde Uyuya Kalsanız Dahi Sevdiğiniz Diziyi Kaçırmayacaksınız

Kaynak: Log

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz