Hepimiz Adobe Photoshop programını bir kez olsun kullanmış ya da kullanılırken şahit olmuşuzdur. Özellikle afiş, kolaj çalışmaları vb. konularda bir hayli kullanışlı bir görünüm sergileyen Adobe Photoshop artık mobil cihazlarda da yer alabilecek. Henüz resmiyet kazanmayan ve detayları net olmayan bu projenin henüz geliştirilme aşamasında olduğu bilgisi ve paylaşılan ekran görüntüleri Adobe cephesinden konu ile ilgili elimize ulaşan bilgiler arasında yer alıyor.

Daha önce 10 dolar fiyat etiketi ile karşımıza çıkan Photoshop Touch uygulaması aslında firmanın bu alana yöneldiğinin bir göstergesiydi. Ancak kullanıcılar bu uygulamayı beğenmemiş ve firmaya yönelik bazı eleştirilerde bulunmuşlardı. Dokunmatik ekranlara daha uygun bir arayüz geliştirmek isteyen yetkililer bu konudaki çabalarını ise sürdürmekte.

Aşağıda geliştirilme aşamasında olan ve basit bir arayüz ile kullanıcılarının karşısına çıkarak kolay kullanışlı bir program oluşturmak isteyen firmanın paylaştığı ilk ekran görüntülerinden birisini görebilirsiniz.

Adobe tarafından paylaşılan mobil Photoshop sürümüne dair ilk ekran görüntülerinden birisi.
Adobe tarafından paylaşılan mobil Photoshop sürümüne dair ilk ekran görüntülerinden birisi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz