512 GB’LIK SD Kart

 

Depolama birimleri üreticisi SanDisk şimdiye kadar yapılan en yüksek kapasiteli SD kartını duyurdu. Yüksek yazma hızı bulunan yeni SD kart, ağırlıklı olarak      4K video kayıt cihazlarında kullanılabilmek için geliştirilmiş.

Depolama birimleri üreten SanDisk dünyanın en yüksek veri kapasitesi olan kartını duyurdu ve bu kart 512 GB depolama alanına sahip. Kart SanDisk Extreme Pro adlı ve SDXC bir kart. 4K video yakalayan cihazlarda kullanılmak üzere üretilecek olan ürün yüksek yazma hızına sahip.

SanDisk 512 GB kart saniyede 90 MB’a kadar yazma ve 95 MB’a kadar transfer hızı sağlıyor. Extreme Pro SDXC kartın 128 GB – 256 GB ve 512 GB olmak üzere üç farklı modeli bulunuyor. DSLR ve Ultra HD camcomderlar kameralarda kullanılabilecek yeni kart UHS Speed Class 3 derecesine sahip. Extreme Pro kesintisiz olarak video yakalamaya olanak sağlayacak ve yüksek transfer hızıyla kurgu için bilgisayar ortamına görüntü aktarmada süreyi olabildiğince kısaltacak.

SanDisk Extreme Pro suya, yüksek derece sıcaklığa, şoka ve x- ray ışınlarına karşı dayanıklı. Sert koşullarda yapılan dayanıklılık testinden geçen Sandisk Extreme Pro 512 MB seçeneği 800 dolarlık fiyata sahip olacak. Bu kart profesyonel kullanıma odaklı ve bu nedenle ömür boyu garantisi bulunarak satışa sunulacak.

Zor koşulların yaratıldığı dayanıklılık testinden geçen ve yüksek hızda veri aktarımı sağlayan kart ömür boyu garantili olması nedeniyle de oldukça kullanıcı edinecek gibi görünüyor.

512 GB’LIK SD Kart
512 GB’LIK SD Kart

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz