San Francisco GDC 2015 Bu hafta Nvidia tarafından büyük ekran TV’de kullanılmak üzere tasarlanmış Android oyun konsolu olan 4K Ultra HD Nvidia Shield Konsolunu tanıttı.

Nvidia Shield Konsol ilk 4K oyun konsolu ve 199 $ fiyat ile Mayıs ayında satışa sunulacak. Oyunlar, Android uygulamalar, müzik ve video erişim sağlanacak.

Nvidia 4K Ultra HD video içeriği oynamanın yanı sıra 7.1 ve 5.1 surround ses çıkışı sunan yetenekli bir cihaz ve 3 GB RAM tarafından desteklenen güçlü bir Nvidia Tegra X1 işlemci ile yeni Android oyun konsolu donanımlı şekilde sunuluyor.

Nvidia Shields Konsolu diğer özellikleri 128 GB a kadar genişletmek için izin veren bir microSD kart yuvası ile birlikte dahili depolama 16 GB sunmasıdır. Sistem aynı zamanda destekleyen 5 GHz kablosuz bağlantı ile geliyor ve kablosuz kumanda ile komple temin edilmektedir.

Nvidia da Nvidia GRID adı verilen yeni bulut tabanlı oyunlar hizmeti de bulunuyor. Bulut içinde dünyanın en gelişmiş oyunlarını süper Powered by Nvidia GRID oturma odası PC kalitesinde oyun sunan bir oyun akışı servisidir. HIELD Android yeni bir sınıf sürükleyici oyun, yoğun çoklu oyuncu aksiyon ve çarpıcı grafikler ile oyunları sağlıyor.

 

4K Nvidia Shield Konsol Yakında Geliyor
4K Nvidia Shield Konsol Yakında Geliyor

Yeni Nvidia Shield Konsolu ile ilgili daha fazla bilgi için Nvidia web sitesine göz atabilirsiniz.

Kaynak: Nvidia

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz