180 Derece Dönebilen Telefon Kamerası

180 Derece Dönebilen Telefon Kamerası

DOOV CD V1 akıllı telefonun kamerası 180 derece dönebiliyor. Bu akıllı telefonun ön siparişleri ise Çin’de başladı. Çoğu telefonun kamera düzeneği arka kısımda bir kamera açığı ve giriş seviye fiyatı olmasa da onun yanında bir flaştan oluşur. Bu sistemin dışında bir iki örnek verilebilir. Çin’de ön siparişleri alınmaya başlayan Android sistemli akıllı telefon ilginç kamerasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Bu kamera özelliği ile DOOV CD V1 çok dikkat çekti. Tam 180 derecelik açı ile kamera hareket ediyor. Yukarı doğru dönebiliyor 13 megapiksel kameraya sahip. Optik sabitleme özelliği içeriyor ve arka kamerası ise selfie çekmek için kullanım olanağı sunuyor. Çift ton ile flaş kullanma özelliği de sunuyor. Selfie çekerken flaş ortamın ışığına göre şekil alıyor ve fotoğraflara netlik kazandırıyor.

Bunun yanında diğer özellikleri ise fiyatı 1999 Yuan veya 326 dolar. Bu özellikleri yanında 5 inçlik ekrana sahip ve 2 GB RAM’i var. Bataryası ise 2480 mAh. 16 GB dâhili depolama kapasitesi mevcut. İşlemcisi ise 1,5 GHz hızına ulaşan MediaTek MT6732. Diğer göze çarpan özelliklerinde biri ise 4G desteği içermesi. Görünümü ise metal çerçeve ve 8,3 mm kalınlığa sahip.

Kaynak: androidheadlines

180 Derece Dönebilen Telefon Kamerası
180 Derece Dönebilen Telefon Kamerası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz