13 Inch Lenovo Tablet 2 Windows Açıklandı

13 Inch Lenovo Tablet 2 Windows Açıklandı

Daha önceki aylarda Lenovo beş yeni Yoga tablet duyurdu ve şimdi şirketin Lenovo Tablet 2 Windows lansmanı ile yelpazesine altıncıyı ekledi.

Lenovo Tablet 2, Windows 2560 x 1440 piksel Quad HD çözünürlüğe sahip 13.3 inç ekran ile geliyor, cihaz dört çekirdekli 1.86GHz Intel Atom Z3745 işlemci tarafından desteklenmektedir.

Lenovo Tablet 2 Windows üzerinde diğer özelliklere dahil edilen 4GB RAM ve 64GB depolama alanı bulunuyor. Cihaz aynı zamanda 15 saatlik bir pil ve çift bant WiFi ile bitlikte geliyor.

Lenovo Tablet 2, Windows tablet Kasım ayında satışa sunulacak ve satış fiyatı için 699,99 dolar perakende ücret isteniyor ve Microsoft’un Windows 8.1 ile gelecek. Cihaz aynı zamanda bir klavye ve trackpad aksesuarla birlikte geliyor. Bu haber şuan için resmi açıklamalar yapılmamasına rağmen doğru olduğu gözüküyor. Lenovo’nun art arda gelen hamleleri ile tablet piyasasında sağlam bir yer oluşturmaya çalıştığı çok belli oluyor. Bu üst seviye tablet bakalım ülkemiz sınırları içine ne zaman girecek ve Lenovo kullanmayı sevenler tarafından ne kadar rağbet görecek. Tablet istenildiği zaman bir diz üstü bilgisayara dönüştürülebilecek. Bu da en hoş özelliklerinden biri olarak görülüyor.

Kaynak: arstechnica

13 Inch Lenovo Tablet 2 Windows Açıklandı
13 Inch Lenovo Tablet 2 Windows Açıklandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz