Google Play Store uygulaması telefonunuzda yüklü ise tüm uygulamalara ve programlara ulaşabilirsiniz. Ancak Android Telefonunuzda Google Play Store yüklü değil ise Google Play APK indirmeniz gerekmektedir. Bunun için haberimizin ayrıntılarına bakabilirsiniz. İşte Google Play Store için APK indirme işlemleri.

Yükleme işlemi için yapmanız gerekenler:
1- Play Store’un en güncel sürümünü indirin.
2- İndirdiğiniz .apk uzantılı dosyayı telefon hafızasına atın. Dahili depolama ya da microSD kart fark etmez. APK dosyasını attığınız klasörü bilmeniz yeterli.
3- Yükleme işlemine geçmeden önce telefonunuzda “Ayarlar> Güvenlik> Bilinmeyen Kaynaklar” seçeneğini aktif hale getirin.
4- Play Store’a ait APK dosyasını yükleyebilmeniz için cihazınızda herhangi bir dosya yöneticisinin (Dosyalarım) bulunması gerekiyor. Neredeyse tüm Android üreticileri sistem içerisinde kendi dosya yöneticilerine yer vermektedir.
5- Dosyalarım içerisinde bulunan “com.android.vending-5.2.12-80321200-minAPI9.apk” dosyasını seçin ve yükleme işlemini başlatın. Yükleme işlemi birkaç saniye sürecek. Artık en güncel Play Store’a sahipsiniz.
Google Play Store 5.2.12 sürümünde ne gibi değişiklikler var?
Birçok irili ufaklı değişikliğin yapıldığı yeni Google Play Store 5.2.12 versiyonunda yer alan yeniliklerden bazıları şöyle;
– Güncelleme ayrıntıları sayfası devre dışı bırakıldı.
– Şirketler için kişiselleştirilmiş uygulamaların cihazlara sunulmasına yönelik dahili özellikler eklendi.
– Kazanılan ödül çeklerinin Play Store’daki uygulamalarda indirim olarak kullanılabilmesi özelliği eklendi.
– Kullanıcıların uygulama kısa açıklamasına kısa anket cevabı yazma imkanı eklendi.
– Kullanıcıların market için mevcut ülke konumunu değiştirmeleri desteği eklendi

Google Play Apk dosyasını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz

Google Uygulama Marketi APK Dosyası

Google Play Store mağazasına gitmek için Google Play Store Tıklayın

Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bizim ile paylaşınız, yorumlarınız bizim için önemlidir aşağıya yorum bırakmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz