Uzaktan Kontrol Edilebilen Hyundai Otomobilleri

Otomobiller gün geçmesin ki yeni bir özellikleriyle karşımıza çıkamasın.

Her geçen gün teknolojinin ilerlemesiyle otomobillerde bu teknoloji gelişimine ayak uyduruyorlar.

İnsanların ilgilerini çekebilmek yaptıkları küçük aplikasyonlar la satış rakamlarını arttırıyorlar.

Akıllı telefonların birçok uygulaması olduğu gibi bu uygulamaların otomobillere uyarlanan yazılımları da mevcuttur. Bu tür yazılımları kullanan ilk araba firması daha öncede birçok kişi tarafından konuşulan BMW olmuştu.

Bu akıma yeni dâhil olacak olan başka bir firma da Hyundai oldu. Akıllı saatlerin ek özellikleri ile kontrol edilebilecek olan araçlar insanların işlerini bu yönde de oldukça kolaylaştıracak gibi görünüyor.

İhtiyacınız olan birçok konuda yardımı dokunacak bu sistemlerin kullanılabilmesi için sadece akıllı bir saate ihtiyacınız var.

Bu saat sayesinde kullandığınız aracın motorunu uzaktan çalıştırabilme, aracı kilitleme, aracın etrafını ışıklandırma için farların açılıp kapanması, kornasını istenildiği zaman çalabilme gibi özellikleri kolaylıkla yapabileceksiniz.

Bu özelliklerinin dışında aracın acil bir durum olduğunda yardım çağırabilmesi için bu saatler kullanılabiliyor. Bulunduğunuz noktayı da tespit edebilme kolaylığı sağlayan bu saat gerçekten sürücüler için büyük kolaylık sağlayacak.

Hyundai firması CES fuarında bu konu hakkında daha fazla bilgi vereceği gibi bu uygulamalar birçok akıllı saate kolaylıkla kullanılabiliyor.

 

Uzaktan Kontrol Edilebilen Hyundai Otomobilleri
Uzaktan Kontrol Edilebilen Hyundai Otomobilleri

Kaynak : Wired

Paylaş
Önceki İçerikZTE SPRO Çok İşinize Yarayacak
Sonraki İçerikApple Watch Çıkıyor
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz