ZTE SPRO Çok İşinize Yarayacak

Geçen yılki Tüketici Elektroniği ZTE bir taşınabilir video projektör gibi bir mobil hotspot olarak kullanabilir ürün tanıttı. CES sırasında bir Android cihazı tanıttı. Bu ZTE LivePro’yu da Temmuz ayında piyasaya sürdü.

ZTE yeni WiFi-tek modeli başlatmak için hazırlanıyor. ZTE SPRO temelde aynı cihaz, ancak hotspot özelliği olmadan. Bu 400 $ için ön-sipariş için kullanılabilir ve 6 Ocak’ta piyasaya sunulacak.

SPRO 1.2 GHz Qualcomm Snapdragon çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM özellikleri, depolama 4GB (artı microSD kart yuvası ve USB bağlantı noktası), WiFi, Bluetooth, ve etkileşim sağlayan bir dokunmatik panel ile 4 inç WVGA ekran projektör kontrolleri ile gelecek.

Cihaz Android 4.2 Jelly Bean çalışır, Android uygulamalardan içerik aktarabilirsiniz. Filmleri, PowerPoint dosyaları, ya da USB veya microSD kartta diğer içeriğin, projektöre bağlamak ve bir telefon veya PC bağlantısı olmadan büyük bir ekrana videoları veya sunumları yapabilirsiniz.

120 inç 10 inç görüntü yansıtmak için kullanabileceğiniz bir 100 lümen projektörte bir HDMI portu da vardır.

SPRO HDMI üzerinden kullanım 2,5 saat şarj edilebilir pili vardır. Ayrıca güç bankası olarak Spro kullanabilirsiniz. Telefon ya da tablet takın ve projektörün pilini kullanarak mobil cihazınızı şarj edebilirsiniz.

 

ZTE SPRO Çok İşinize Yarayacak
ZTE SPRO Çok İşinize Yarayacak

Kaynak: Android Central

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz