Sony Xperia T3 İncelemesi

 

Eylül ayında Türkiye’de satışa sunulan Sony’nin 5.3 inç boyutunda ince HD akıllı telefonu Xperia T3 sizin için incelendi.

Eylül ayında 1299 TL fiyatla satışa sunulan Xperia T3, 7 mm kalınlığında ve Sony sponsor olduğu Dünya kupası sırasında duyurulmuş modellerden biridir.

Sony’nın Xperia Z2 ile beraber başlayan ve yenilenen arayüzler ile IFA 2014 etkinliğinde tanıtılan Xperia Z3’te bulunan yeni ikon kullanılamıyor. Bu durum güncelleme ile düzeltilecek.

Pil sizin için önemliyse hemen hemen aynı donanımda bulunan çeşitli firmaların çeşitli modellerine rağmen Xperia T3 seçebilirsiniz. Snapdragon 400 ile çok güç tüketimi yapılmıyor. Ayrıca bu işlemciye bir de 2500 mAh değerli bir batarya eklenince telefonu pek yormayan ve Stamina moduyla desteklenen arayüzler de ekleyebilirsiniz.

Cihazda 5.3 inç Truliminos desteği bulunan IPS ekran kullanılmış ve ekran parlaklığı başarılı olarak konumlandırılmış. Bu sistem güneş ışığında da işe yarıyor.

Çok ince olan telefon sadece 7 mm ve bu yüzden youn oynarken oldukça fazla ısınıyor. Isınmadan çekinmenize gerek yok. Çünkü performans kaybı yaratmıyor. Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi bulunan cihaz 1 GB RAM’e sahip.

Exmor RS desteği olan 8 MP ana kamera özelliği ile istediğinizi yapabilirsiniz. İsterseniz full HD video kaydı da alabilirsiniz. Xperia T3’te ön kamera 1.1 MP olarak konumlandırılmış ve çok kötü olmasa da selfie modası için tercih edilemeyecek bir cihaz olmuş. Kaynak: shiftdelete

Sony Xperia T3 İncelemesi
Sony Xperia T3 İncelemesi
Paylaş
Önceki İçerikLenovo IdeaPad Y510P Dizüstü Bilgisayar
Sonraki İçerikToshiba Satalite P50 İle Duyularınızı Harekete Geçirin
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz