Porsche 911 Carrera GTS Sürüş Keyfi

Porsche 911 Carrera GTS Sürüş Keyfi

Geçen gün Porsche kendi 911 super arabasının Porsche 911 Carrera GTS ve 911 GTS Carbriolet olarak iki yeni versiyonlarını ortaya koydu. Şimdi ise aracın tanıtımı ve sürüş detayları ile ilgili yeni br vido hazırlayarak yeni 911 Carrera GTS modellerine ait all that matters adı altında Youtube’ta bir video yayınladı.

Video bize etkileyici bir havada 430hp ile gelen yeni Porsche 911 Carerra GTS modelleri, hızlı bir sürüşü ve görünümü hakkında detayları yansıttı.

Porsche başlangıç ​​çizgisine 911 Carrera GTS ikinci nesil olarak gönderiyor. Dört model ile  coupe ve cabriolet bir, arka tekerlek veya tüm tekerlekler ile sürücülere her halini yansıttı. Şimdi 911 Carrera S ve yarış pisti için optimize edilen ve sokak yasal spor otomobili olarak göze çarpan 911 GT3 arasındaki boşluğu kapatmak istediği gözlemleniyor. Daha da fazla sürüş dinamikleri ve sürüş keyfi oluşturmak teknik bazı maddeler eklenmiş durumda. Bu özelliklerden 430 hp (316 kW) güç, Sport Chrono paketi ve on milimetre otomobilin sürüş yüksekliği bulunuyor. Ayrıca PASM aktif damper sistemi yer almış.

Geliştirilmiş verimlilik de daha hızlı ivmeler ve daha yüksek hızlarda yol açan otomobil ancak kombine yakıt tüketimi rakamları S modellerinin olumlu düzeyde değişmeden geri kalmış durumda. Porsche Doppelkupplungsgetriebe (PDK) ile kombine edildiğinde, sıfırdan 4.0 saniyede 100 km / s 911 Carrera GTS sprintler, Cabriolet’in 4.2 saniye de yüz km2ye çıktığı biliniyor. Her GTS modelinin üst hızı 300 km / s bariyerin ötesinde; hızı da 306 km / s manuel şanzıman ve arkadan itişli ile Coupe’da yer alıyor.

Kaynak: porshe

Porsche 911 Carrera GTS Sürüş Keyfi
Porsche 911 Carrera GTS Sürüş Keyfi
Paylaş
Önceki İçerikSamson Row Boat Atlantik’te
Sonraki İçerikRapide Lite Yüksek Çözünürlüklü 3D Printer Teklif Üzerinde IndieGoGo’da
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz