Klasik görünme sahip ve teknik özelikleri ile dikkatleri üzerine toplayan LG G Watch R resmi olarak tanıtıldı. IFA 2014’te görücülerini selamlayacak olan cihazın özellikleri aşağıda yer almaktadır.

Samsung, Gear S adında 3G destekli yeni akıllı saatini çok kısa zaman içinde tanıttı ve LG yeni akıllı saati LG G Watch R’yi tanıttı. Giyilebilir cihazların her geçen gün çıtayı yükselttiğini gösteriyor. Tüm saatler IFA 2014 etkinliğinde kendini gösterecek.

LG kavisli ekranlı telefonu LG G Flex’te kullandığı plastik OLED ekranın kullandığı ilk giyilebilir cihaz olduğu belirtildi. Ekranın 1.3 inç büyüklüğünde 320 x 320 piksel ekrana sahiptir. Daire formunda yer alan ekran Android Wear işletim sistemi kullanıyor.

Qualcomm’un Snapdragon 400 çözümünün 1.2 GHz hızında çalıştırdığı LG G Watch R, ayrıca 512 MB RAM ve 4 GB dahili depolamaya sahiptir. Cihazın bataryası ile az gibi görülen 420 mAh’lık batarya kullanılıyor.

Ürün IP67 standardına sahip ve 1 metre derinlikteki suda yarım saat dayanabiliyor. Ürün suya ve toza karşı dayanıklı olarak geliştirilmiş ve hazır saat temalarıyla şık bir saat gibi görünebilmesi ile de dikkatleri üzerine topluyor.

Yılın 4. Çeyreğinde atışa sunulacak olan cihazın giyilebilir teknoloji dünyasına neler katacağı merakla beklenmektedir. Saatin kimin ne kadar dikkatini çekeceği ve hangi akıllı saatin daha başarılı olacağını yakında göreceğiz.

G WATCH
G WATCH
Paylaş
Önceki İçerikTurkcell T50 İncelemesi
Sonraki İçerikArkeolojide Teknolojik Dönem Başlıyor
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz