Lenovo IdeaPad Y510P Dizüstü Bilgisayar

 

IdeaPad Y510P ikili grafik özelliği sayesinde daha fazla depolama alanına sahip ve soğutmada ilave fan elde edebilmek için kolayca çıkarılıp birbiri ile değiştirilebilen üniteleri mevcut.

Windows 8 arayüzü için optimize edilmiş olan touchpad özelliği bulunuyor ve bu sayede dizüstü bilgisayarı kolaylıkla kontrol edebiliyorsunuz.

JBL tasarımlı stereo hoparlör sayesinde ses netliği ve bozulma olmaksızın güçlü ses deneyimini Lenovo IdeaPad Y510P sunmaktadır. Dijital ses çıkışını tercih ettiğinizde ise ses kayıplarınızı en aza indirmek için Sony / Philips Digital Interconnect Formart’ına güvenciniz sonsuz olmalıdır.

Güçlü bileşenlere vurgu yapan soğuk dokümanlı metal tasarımı bu bilgisayarın yüksek bir kalite ve yüksek performansta olduğunun kanıtıdır. Fırçalanmış metal dış kısmı ve yine metal olan hoparlör ızgaraları güçlü görünmesine neden olmuştur.

Lenovo IdeaPad Y510P’nin klavyesi Backlit Accutype olup yazma konforu ve doğruluğu sağlar. Hafif kavis verilmiş tuşları kullanım kolaylığı yaratırken oldukça modern görünmesine neden olmuştur. Alttan aydınlatma sistemi ile karanlıkta ya da loş ışıkta klavye kullanmanızı kolaylaştırır.

Cihazın özel bir bölümü de USB bağlantı noktasında bulunur. Buradan istediğiniz cihazı bilgisayar kapalıyken de şarj edebilirsiniz. USB bağlantı noktası her zaman açıktır.

Cihazda entegre bulunan 720p HD web kamerası ve iki dijital mikrofonu sayesinde görüşme yaptığınız kişiler yanınızdaymış gibi olacak. Ayrıca gizli verilerinizi korumak için bulut depolama sistemine erişim kolaylığı ve hızlı ve pratik şekilde dosya paylaşımı yapabileceksiniz.

Kaynak: vatanbilgisayar

 

Lenovo IdeaPad Y510P Dizüstü Bilgisayar
Lenovo IdeaPad Y510P Dizüstü Bilgisayar
Paylaş
Önceki İçerikiCloud Ücret İadesi Yapıyor
Sonraki İçerikSony Xperia T3 İncelemesi
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz