Sosyal medyada haber yapmak bir sirkte cambazlık yapmak ile eşdeğerdir hatta daha zordur diyebilirim size. Bir haber yapacaksınız ama o haber en önde çıkması için sosyal haber siteleri küçük büyük farketmiyor haber başlığında delicesine bir yarışın içine giriyorlar, yüz metreyi ilk kim bitirecek gibi bişey. Bugün WhatsApp için yapılan başlıkları şöyle bir inceledim hani gülmedim desem yalan olmaz.

Hani Bu Siyasilerden oldum olası hazetmem, Ama siyasilerdende çok sevdiğim değerli şahsiyetler var. Sözüm odur ki çocukluğumdan beri Türkiyeyi batıran bu siyasiler olduğunu zihnime kazımışım. Popülülist politikaları yüzünden millete 10 yıllarca kan kusturmuşlardır.

Ben 12 eylülü İstanbulda yaşayan bir öğrenciydim ve o günleri her zaman derim ki ALLAH düşmanımın başına vermesin. Şimdi Türkiyede bir 12 yıllık istikrar var ve bu istikrarın devam etmesini her vatandaş gibi bende istiyorum Güzelim Ülkemin daha güçlü olmasını Yüce ALLAH’tan duacıyım.

Günümüz yeni yetme gençlik 12 eylül ve sonrasını bilmez, bilenler bugünkü Türkiye’nin ne kadar huzurlu olduğunu bilir. Bu yüzden Sayın Başbakan yardımcımız ve Sayın Ankara Büyükşehir belediye başkanı Melih Gökçeğe Bir Çift laf söyleme gereği duydum.

Siz iki Büyük şahsiyet 12 yıllık istikrar ruhunu zedelediğinizin farkında değilmisiniz ikinizin ne çekişmeniz var ise bunu mevkilerinizden istifa edip ülkeye zarar vermeden bu çekişmeyi aranızda veya mahkemelerde hesabını vererek halledebilirsiniz, bu günlerde dövizden halk perişan olmuş durumda sizde bu perişanlık durumuna ve ülkenin istikrarına sizin iç çekişmeniz yüzünden zarar verdiğinizin farkında değilmisiniz ?

Sizin buna hakkınız olmadığını düşünüyorum milletin bugünlerde güzel günler görmek istiyor ama siz birbirinizi yemek ile meşkulsunuz. Ben acizane kulunuz size bir tavsiye, bunu parti içinde sessizce halledin bu ülkenin istikrarına zarar verecek davranışlarından kaçının. Ben hiç bir partiye mensup değilim benim derdim Bu ülkeye zarar verecek her türlü eyleme şiddetle  kınamam eğer sizde bu ülkeye zarar verirseniz ki veriyorsunuz sizi’de şiddetle kınıyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz