Tablet denince akla ilk gelen ürün olan iPad, zaman içinde büyük bir değişime uğradı ve iPad Air 2 ile son halini aldı.
Apple’ın tablet tarafındaki en büyük rakibi Samsung’un Galaxy Note Pro 12.2 modeli geçtiğimiz yıl özellikle kurumsal tarafta yoğun bir ilgi gördü. PC’lere uzaktan bağlanılabilirliği, kullanışlı klavye seçenekleri, 3G bağlanabilme özelliği ve uzun şarj süresi sayesinde birçok kullanıcının PC’lerden vazgeçip bu tarz ürünlere yöneldiğine son dönemde şahit olmaktayız.

iPad Pro’nun özellikleri ne olacak?
Apple’a yakın kaynaklar firmanın profesyonel kullanım için bir ürün yapacağını uzun zamandır dillendiriyorlardı. Bu ürünün 12,9 inç boyutunda olacağı, özel klavyesi, geliştirilmiş S-Pen’i ve TouchPad’i sayesindeyse MacBook’tan fazlasını kullanıyormuşsunuz izlenimi vereceği belirtiliyor.

Youtube’de Unbox Therapy isimli bir kullanıcı Apple’ın bu yıl tanıtacağı 12,9 inçlik iPad Pro’nun nasıl görüneceğini gösterdiği videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Apple’ın bu büyüklükte bir tablete gerçekten ihtiyacı var mı yok mu bunun takdirini size bırakıyoruz ama bize göre yeni nesil MacBook varken Apple bu ürünü satmakta oldukça zorlanabilir.

Paylaş
Önceki İçerikMicrosoft’tan iki yeni model atılımı
Sonraki İçerikHTC One M9e plastik gövde
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz