Gerçek Bir Teknoloji İle Üretilmiş Audi Prologue Sürüş Keyfi İçin Hazır

Otomobil severlerin hayranlıkla takip ettiği Audi araba markası yeni nesil Audi Prologue konseptini sevenleri ile buluşturdu. Geçtiğimiz on yıl içinde Audi markası üstün bir sıçrayışla lüks otomobil kavramını geliştirdi. Bu özelliği ile diğer araba markaları arasında ayırt edici bir tasarıma sahiptir.

Bu modelin artık bütün yeni nesil otomobil markalarının tercihi olan LED ışıklandırmalar ile oluşturulan far kirpiği diye tabir edilen özelliği oldukça iyi tasarlanmıştır. Audi Prologue tasarımı Audi tasarımlarında bir devrim olarak görülmektedir. Bu araçta oldukça fazla değişiklikler olduğu görülmekte. Çamurluklarında yeni oluşturulan kaslar arabaya ayrı bir güzellik katmıştır. Bu araç kendi sınıfından araçlardan oldukça büyük ancak Audi markasının sedan diye tabir edilen çeşitlerinden kısa olması artı bir özelliğidir. Şasisinde alüminyum ve yüksek dayanımlı çelik kullanılması arabanın ağırlığının oldukça artmasına sebebiyet vermiştir. Audi markası ön yolcu için dokunmatik ekran oluşturdu. Üzerinde sürücüyü tanımlayan bir yazılım olan butler bulunmaktadır. Araba içinde ayrıca iklim kontrolü sağlayan bir sistemde mevcuttur.

Bu aracın sekiz vitesli şanzımanı kanalıyla tam 605 beygir gücü üreten ikiz turbo 4.0 litre V8 bir motora sahiptir. Bu güç tam dört tekere iletilerek arabanın tamamen güç üzerine kurulmuş olmasının kanıtı olup, 5 kollu bir süspansiyona da sahip olması diğer araçlardan farklı olmasının kanıtıdır.

Gerçek Bir Teknoloji İle Üretilmiş Audi Prologue Sürüş Keyfi İçin Hazır
Gerçek Bir Teknoloji İle Üretilmiş Audi Prologue Sürüş Keyfi İçin Hazır

Kaynak: Digitaltrends

Paylaş
Önceki İçerikInfinity Blade, Xbox One İçin Piyasaya Sürülecek
Sonraki İçerikLG G Pad 8.3 GPE’ye Android 5.0 Lollipop Çıktı
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz