Tasarım ve sunduğu konfor ile çoğu kişinin tercihi olan Opel, 2015 yılında yeni Corsa modeli ile piyasaya girmeye hazırlanıyor.

Artan otomobil markaları ile piyasada oluşan rekabette bir adım önde olan Opel, yeni Corsa modeli ile benzersiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Özelliklerine göre oldukça uygun fiyatlarla satılan Opel modelleri, 2015 yılında da yine araba alacakları sevindirecek. Benzinli olacak olan yeni Corsa 115 HP güç ile yollarda olacak.

Piyasada rakip çok

Hyundai’nin i20 modeli, Ford Fiesta gibi piyasadaki benzer rakipleri ile yarışan Opel, Corsa ile 2015’ten itibaren satışta olması bekleniyor. Tanıtım lansmanlarının yapıldığı Corsa, elinde bulundurduğu en çok satan araç olma rekorunu da sürdürmek istiyor. Opel Corsa, satışa çıktığı günden bu yana 12 milyon satarak markanın en çok satılan aracı konumunda.

Led teknoloji

Yeni Opel Corsa’da aydınlatma led ile sağlanarak yeni teknoloji kullanılıyor. Küçük model olmasına karşın tasarımdaki farklılıklar ile geniş ve büyük görülen Corsa’nın stop lambalarında da yeni bir tasarıma gidilmiş durumda. Ayrıca araç içerisindeki multimedya sistemi de 7 inç boyutunda ve Intellink.

4 farklı model

Opel Corsa, 4 farklı tipte satışa çıkacak. Essentia, enjoy, sport ve Color Edition modeller ile sevenlerinin beğenisine sunulacak.

Opel Corsa’da olması beklenen özelllikler şöyle;

  • Isıtmalı ön koltuk, direksiyon
  • Cam tavan
  • Kör nokta uyarı sistemi
  • Far asistanı
  • Şerit takip sistemi
  • Geri dönüş kamerası
Paylaş
Önceki İçerikHalf Life İçin Para Topluyorlar
Sonraki İçerikDünyanın En İnce Akıllı Telefonu Artık Oppo R5
Sansal Gencay
01.01.1976 giresun bulancak doğumluyum orta ve liseyi orda okudum doğu akdenizde işletme bölümünü bitirdim askerliğimi kısa dönem yaptıktan sonra şuanda kıbrısta kendi işyerimde ekinox computer bilişim teknolojileri a.ş de yöneticilik yapıyorum teknoloji sende sitesininde ortağıyım

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz