Bir başka şekilde anlatmak gerekirse, bugüne kadar mobil cihazlarımızdan YouTube üzerinden video izlemek, müzik dinlemek ya da uygulama indirmek bizi hep zorlamıştı. Ancak bu geceden itibaren geçeceğimiz 4.5G teknolojisi sayesinde mobil cihazlarımızda takılmadan internet üzerinden film izleyebileceğiz, görüntülü konuşmalar yapabileceğiz ve kısacası bütün interneti çok daha hızlı bir şekilde gezebileceğiz.

4.5G Teknolojisinden Yararlanmak için Ne Yapmak Gerekir ?

Öncelikle 4.5G teknolojisini kullanabilmeniz için akıllı telefonunuzun 4.5G uyumlu olması gerekiyor. Akıllı telefonunuzun 4.5G uyumlu olup olmadığını öğrenmek için 4.5 Uyumlu Telefonların Listesi yazımızı okuyabilirsiniz.

Eğer akıllı telefonunuz 4.5G uyumlu ise bir de sim kartınızın 4.5G uyumlu olması gerekiyor. Bunu da operatörünüze giderek yeni sim kartınızı talep ederek gerçekleştirmeniz gerekir.

Eğer sim kartınızı da değiştirdiyseniz 4.5G hızında interneti kullanabilmek için neredeyse hazırsınız demektir.

4.5G Ayarları Nasıl Yapılır ?

Geriye bir tek akıllı telefonunuzdan yapmanız gereken ayar kalıyor. Eğer android işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıyorsanız Android Telefonlarda 4.5G Ayarı Nasıl Yapılır ? başlıklı yazımızı okuyarak ya da iPhone kullanıyorsanız iPhone 4.5G Ayarı Nasıl Yapılır ? yazısını okuyarak ayarları nasıl yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Eğer 4.5G teknolojisinin avantajları ve dezavantajları konusunda daha detaylı bilgi almak istiyorsanız da 4.5G Avantajları ve Dezavantajları Neler ? yazımızı okuyabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz