BlackBerry KeyOne Ertelendi

Mayıs sadece 26 gün uzakta ve iki önemli telefonun gelmesini öngörülüyordu. Bunlardan biri Galaxy S8, Android için yılın en büyük sürümlerinden biri. Diğeri, BlackBerry KeyOne, şirketin geleceğine karar vermede büyük rol oynayacak olan telefon. Ne yazık ki, ikincisi ertelendi.
Crackberry, bugün erken saatlerde yapılan bir kazanç çağrısında, BlackBerry’nin, KeyOne’ın Nisan ayının sonlarına doğru üretime geçeceğini ve bu yılın Mayıs ayına kadar sürümü açıklanacağını belirtti. Elbette, Nisan ayında pitasaya sürüleceğine dair bir açıklama yapılmadı, bu nedenle BlackBerry‘nin işleri biraz ileri ittiğinden çok fazla şok olmamak gerek.

Hatırlayacak olursanız, eskiden “Mercury” olarak bilinen BlackBerry KeyOne, BlackBerry’nin bir sonraki Android akıllı telefonu olan MWC 2017’de ve en son TCL ile yapılan en yeni işbirliği çerçevesinde açığa çıkarıldı. Cihaz, bir hareket tuşu ve parmak izi algılayıcısı olarak iki katına çıkaran fiziksel bir klavyeye ve üzerinde bir 4.5-inç ekrana sahip.

KLASİK BİR BLACKBERRY YOLDA

Piyasaya hakim oldukları günlerde olduğu gibi klasik bir BlackBerry tasarımı ve şirketin hayranları bunun için heyecanlanacak bir nedeni var ve muhtemelen şirket beklemek istiyor. Elbette, beklemek ve bu gecikmenin potansiyel satışları nasıl etkilediğini görmek zorunda kalacağız …

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz