Audi Paris İçin TT’sini Hazırladı

Audi Paris İçin TT’sini Hazırladı

Zaten standart TT Coupe ve Roadster’ı olan Audi Paris Motor Show’da TT Sportback konsepti kullandı. Aracın 2.0-litre TFSI motoru dört kapılı coupe vücutta güçlü ve dört tekerlekten çekiş sararlı olduğunu açıkladı.

2.0-litrelik, TT Sportback kaput ve kanallar altında turbo motor 294 kW (400 hp) güç ve 450 Nm (332 ft.lb) pik tork’a sahip. Bunlar, 2400 ve 6000 rpm arasında oluşturulmuş. Yedi hız “S tronic “şanzıman üzerinden yönlendirilen gücü ile 3.9 saniyede 0-100 km / s’e çıkabiliyor. Audi TT Sportback’in performansına rağmen sadece 7.0 L / 100km oranında yakıt kullanacağı iddia edildi.

Audi, yüksek performanslı motoruna alüminyum pistonlar ve yüksek mukavemetli dövme çelikten yapılmış bir krank mili monte etti.  Şarj basıncı 1.8 barda çalışan TT Sportback’te 21-inç jant ve 255/30 lastikler bulunuyor. McPherson ön süspansiyon ve dört bağlantı kollu arka sistem tarafından askıya alındı. Frenler için ise 18 inç birim kullanıldı.

Sportback konsepti en dikkat çekici unsuru arkasındaki ekstra kapısı oldu. Sportback, standart TT’lerden gövdesi 12 cm (4.7 inç) daha uzun, dingil mesafesi ile 29 cm (11.4) daha uzun ve 6 cm (2,4 inç) daha geniş olması ile dikkat çekti. Çerçevesiz kapılar, iki ayrı arka koltuklara erişime izin veren yapısı ile yeni araç beğenildi.

Bu Showroom’a standat TT Coupe ve Roaster’ın katılıp katılmayacağı hakkında ise herhangi bir şey söylenmedi

Kaynak: gizmag.com

Audi Paris İçin TT’sini Hazırladı
Audi Paris İçin TT’sini Hazırladı
Paylaş
Önceki İçerikAkıllı Telefon, Tablet ve Laptoplarda Pil Ömrü Nasıl Uzatılır?
Sonraki İçerikHTC’den Kar Dolu Haber
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz