Aston Martin Lagonda

 

Yeni Aston Martin Logonda birçok detayı gizlenerek ortaya çıkarıldı. Sızan birçok görseli internet sitelerinde yerini aldı. 100 taneyle sınırlı olarak üretileceği söylenen lüks aracın kaputunun altında yatan hazine motor detayı hala bilinmiyor.

Elimizde Rapide S gibi modeller var.  Genel ifadelere bakarsak kaputun altındaki motorun bu modelin ile benzer olacağı düşünülüyor.  Bu durumda 6.0 litrelik devasa V12 motor gücünün 550 ve 600 nm üstünde bir değerin yer alacağı tahmin ediliyor.  Güç değerlerinden yola çıkarsak aracın 5 saniyenin altında 0 – 100 km / s hızlanmasını tamamlaması ve en yüksek seviyeye 320 km / s üstünde bir hıza ulaşması beklenenler arasındadır. Ağırlık konusuna geldiğimizde de değerin Rapide S modelinden çok daha iyi olacağını söyleyebiliriz. Karşımızda olan yeni Aston Martin Lagonda’ya baktığımızda dev cüssesinin 2 tonun altında olmayacağı da kendini göstermektedir.

İngilizler ağırlık konusundan ellerinden geleni yapmaya çalışsa da Rapide S iki tondan sadece on kg eksik ağırlığa sahip. Bu şekilde büyük bir sedan aracın iki tondan daha az bir ağırlığa sahip olacağını düşünmek pek de mantıklı olmaz.

Yeni Aston Martin Lagonda tenkil özellik detayları hakkında birçok dedikodu dönmektedir. Daha sonraki günler bize detayları daha gerçeğe yatkın şekilde sunacaktır. Fiyat için de sınırlı sayıda üretilecek olan Aston Martin Lagonda’nın iki milyon lirayı aşacağı düşünülmektedir.

Aston Martin Lagonda
Aston Martin Lagonda
Paylaş
Önceki İçerikİntiharı Teknolojiyle Önleyecekler
Sonraki İçerikElektrikli BMW i3 ve BMW İ8 Türkiye’de
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz