Kendi internet sitesi üzerinden tanıtımını yapan Apple, iPhone SE ve iPad mini4’ün hafıza kapasitesini arttırdığı öğrenildi.

Kısa süre önce ”Store” kategorisini bakıma alan Apple’ın bu hareketi, yeni ürünlerin ekleneceği yönünde düşünülmüş ve bu düşünce haklı da çıktı. Apple yeni ürünlerini internet sitesinnden tanıttı. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus‘ın arkasından Apple, yeni model bir iPad modelini de tanıtmıştı.

Apple’ın tanıtımını yaptığı bu yeni ürünlerin yanında, ufak ama gayet güçlü olan iPhone SE‘nin olan düşük hafızasının 16 GB’dan 32 GB’a yükselttiği öğrenildi. Apple, bunun yanında yine aynı modelin 128 GB dahili depolama alanın sahip bir diğer modelini de piyasaya sürdü. Apple’ın bu kararı, şirketin bir türlü vazgeçemediği 16GB dahili depolama alanı takıntılılığını da tarihe gömmüş oldu.

Bir diğer olay ise, Apple iPad mini 4 modeli için, aynı yolda ilerleyerek, dahili hafızası 32 ve 64 GB olan sürümleri piyasadan kaldırdı. Apple’ın iPad mini 4 modeli, bundan sonra piyasada ancak 128 GB’lık bir depolama alanı ile bulunacak. İşin güzel yanı ise, tüm bu değişikliklere karşın, fiyatın aynı kalması. Fiyat konusunda herhangi bir artış yapılmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz