Mobil Dünya Kongresi 2015 ile gün ışığını görecek olan birçok şaşırtıcı cihaz var. Ancak etkinlikten önce sızıntılarının olması artık şaşırtıcı olmuyor.

Son zamanlarda, Sony Xperia habersiz şekilde Z4 Tableti Sony’nin Xperia Lounge Android uygulaması ile kısa bir görünüm yaptı ve geri çekildi.

Sızıntı yeni tabletin masaya ne getireceğini ortaya koymadı, ancak bazı ayrıntıları verdi. iddia edilen Xperia Tablet Z4 son derece hızlı işlemci olan Snapragon 810  ile gelecek ve endüstri lideri pil performansına sahip olacak. Ayrıca bir flaunting 2K ekran ile gelecek.

Aşağıdaki resme daha yakından bakacak olursanız oradaki cihaz tasarımı Xperia Z3 Kompakt tablete oldukça benzer görünüyor. Sony benzer bir tasarım ile Xperia Z4 tablet duyurabilir ama büyük 10 inç ekran çözünürlüğü olan 2K ekranlı cihaz 2015Mobil Dünya Kongresi’nde yani önümüzdeki hafta ortaya çıkacak.

 

2K Ekran ile Sony Xperia Tablet Z4 Özellikleri Sızdırıldı
2K Ekran ile Sony Xperia Tablet Z4 Özellikleri Sızdırıldı

Görüntüde tarih olarak 3 Mart saptandı ama Sony firması, yeni ürünlerin beklenen 2 Mart tarihinde açıklayacak. En kısa sürede tablet resmen ilan edilecek.

Kaynak: Xperia blog

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz