Yeni HTC One M9 akıllı telefonun sızan fotoğraflarını gördük ve şimdi cihazda HTC Sense 7.0 kullanımını gösteren bir video o da geldi..

Video görünüşe göre yeni HTC One M9 için bir reklam ya da tanıtım videosu ama  HTC’nin yeni amiral gemisi Android cihazın tasarımı hakkında ipucu veriyor.

HTC One M9’un 2560 x 1440 piksel Quad HD çözünürlüğe sahip 5 inç ekran ile gelmesi bekleniyor ve cihaz Qualcomm Snapdragon 810 yeni özellikleri ile bekleniyor.

Snapdragon 810 64 bit sekiz çekirdekli işlemci ve aynı zamanda 3 GB RAM ve bir dizi depolama seçenekleri ile geleceği söyleniyor.

Biz de daha önce kameraları hakkında da bilgiler edindik. Ön kamera ile yeni HTC One M9 üzerinde önemli bir odak noktası olması bekleniyor. Selfieler için tasarlanmış  13 megapiksel versiyonlu ön kamera dışında arka kamera da  fotoğraf ve video için tasarlanmış 20 megapiksel kamera olacak.

 

HTC One M9’un Sense 7.0’ı Sızdırıldı
HTC One M9’un Sense 7.0’ı Sızdırıldı

Yeni M9 HTC’nin Boom Sound’u aynı zamanda video özellikli olan HTC Sense en son sürümü ile gelecek. Sürümün 7.0 ile gelmesi bekleniyor. Cihaz ayrıca Android 5.0 Lollipop ile gelecek ve önümüzdeki ay resmi olarak tanıtılacak.

Kaynak Techtastic

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz